English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΑΚΡΙΤΑΣ-ΘΟΙ 1-2 Ακόμα μια εκτός έδρας πειστική εμφάνιση

ΑΚΡΙΤΑΣ-ΘΟΙ 1-2 Ακόμα μια εκτός έδρας πειστική εμφάνιση

Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλά οπότε αξιοποίησε την ποιοτική κατοχή της μετουσιώνοντάς την σε γκολ κατάφερε να κερδίσει ένα αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος είναι πολύ καλύτερος από πέρσι, με αρκετά ποιοτικό ρόστερ και πολύ δυνατή έδρα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό από το Θ.Ο.Ι. και ο αντίπαλος περιορίστηκε στις αντεπιθέσεις, μέχρι τη στιγμή του πρώτου γκολ από τον Καπαρτή, μετά από τελική πάσα του Στυλιανού. Μετά τη φάση αυτή το παιχνίδι άνοιξε και έγινε ιδιαίτερα αμφίρροπο όμως με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς αλλαγή του σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από το Ακρίτα, μετά από αμυντικό λάθος λόγω της ολισθηρότητας του αγωνιστικού χώρου, που έφερε σε θέση βολής τον Ττότη του Ακρίτα που με πολύ καλό πλασέ έφερε το παιχνίδι στο 1-1 . Η ομάδα μας όμως άμεσα ανέλαβε την πρωτοβουλία και αφού έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Καπαρτή, ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε νέα ασίστ του Πάνου Δημητρίου και ξαναέβαλε το Θ.Ο.Ι. σε θέση οδηγού.

Στα αξιοσημείωτα η απ΄ ευθείας κόκκινη και αποβολή του Κώστα Σολωμού στο 70’ μετά από «βάναυσο κτύπημα και αφού η μπάλα είχε φύγει από τα πόδια του ποδοσφαιριστή του Θ.Ο.Ι.» όπως έγραψε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής. Επίσης αξιοσημείωτες ευκαιρίες είχαν ο Μάριος Θεοφάνους με κεφαλιά από τα δυο μέτρα για το Θ.Ο.Ι. και ο Ακρίτας με το Πουλάκο, που σε μοναδικό τετ α τετ με τον Μιχαήλ έβγαλε τη μπάλα άουτ.

Η νίκη μας κρίνεται δύσκολη αλλά δίκαιη γιατί παρουσιαστήκαμε πιο ομαδικοί και ομοιογενείς από τον Ακρίτα, που προσπάθησε πολύ σε ατομικό επίπεδο.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ