English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Πύρρειος η νίκη στην Πάφο

Πύρρειος η νίκη στην Πάφο

Με τέσσερα σημαντικά προβλήματα επέστρεψε η ομάδα μας από την Πάφο και αν προσθέσεις σε αυτά και το προϋπάρχον του Πέτρου Φιλανιώτη τότε είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος την δυσκολία που έχει παρουσιασθεί.

Συγκεκριμένα οι Γιάννος Δημοσθένους, Δημήτρης Ιγνατιάδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Άριστος Αριστοδήμου είναι ιδιαίτερα αμφίβολοι λόγω τραυματισμών που προέκυψαν από το πολύ δυνατό παιχνίδι και τις πολλές μάχες που έγιναν. Οι πρώτοι δυο έχουν αιματώματα που ελπίζουμε να υποχωρήσουν σε αντίθεση με τους άλλους δυο παίκτες μας που έχουν κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και διάταση συνδέσμων αντίστοιχα και θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο.

Είναι μια κομβική στιγμή για την ομάδα που θα πρέπει να φανεί και εμπράκτως αν όντως το βάθος μας είναι σημαντικό πλεονέκτημα.

Στα θετικά της περασμένης αγωνιστικής η πολύ καλή παρουσία παικτών όπως ο Γιάννος Ιωάννου, ο Πάνος Δημητρίου και η επανένταξη του Καπαρτή σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ευελπιστούμε ότι θα είναι έτοιμος αυτή την εβδομάδα και ο Ευγένιος Αντωνίου, που ταλαιπωρείται από σοβαρό κτύπημα στην πρώτη του εμφάνιση στο Λιοπέτρι.

Πολύ καλά εξελίσσεται και η αποθεραπεία του Μιχάλη Ιωάννου που απ’ ότι φαίνεται θα έχει την Κυριακή την πρώτη του συμμετοχή μετά από εφτά μήνες αποχής με την Β΄ ομάδα καθώς προπονείται κανονικά εδώ και 3 εβδομάδες.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ