English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 ΘΟΙ-ΧΑΛΚΑΝΩΡ 3-2

U13 ΘΟΙ-ΧΑΛΚΑΝΩΡ 3-2

Η ομάδα μας πέτυχε μια πολύτιμη νίκη και συνέχισε την νικηφόρα πορεία που συνοδεύτηκε με αρκετά καλή εμφάνιση. Η ομάδα μας είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιγνιδιού. Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Χ. Παπαθεοχάρους.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους πέρασε ως αλλαγή ο Α. Κκώστη, η οποία αποδείχτηκε χρυσή, γιατί ήταν ο παίκτης ο οποίος πέτυχε ακόμα δύο τέρματα για την ομάδα μας, ένα στην αρχή και ένα προ στο τέλος του παιγνιδιού, το οποίο ήταν καθοριστικό όπως εξελίχθηκε το παιγνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά καθώς προηγηθήκαμε 2-0 και χάσαμε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ.

Η εικόνα της ομάδας μας πήγε να χαλάσει για ένα δεκάλεπτο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου στο οποίο χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε δυο εύκολα γκολ και το σκορ έγινε 2-2. Αλλά στα τελευταία λεπτά όπου όλα ήταν εναντίον μας καταφέραμε και πετύχαμε και το νικητήριο γκολ. Αυτό δείχνει πολλές φυσικές και ψυχολογικές δυνάμεις κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, το οποίο είναι πολύ ενθαρρυντικό για την συνέχεια αλλά και από την άλλη πλευρά ότι δεν πρέπει να χαλαρώνεις σε κανένα στάδιο του αγώνα ανεξάρτητα αποτελέσματος.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Α. Θεόδωρου, Σ. Τσαπαλάς (Α. Κκώστη), Δ. Ευαγγέλου (Μ. Κεκκουρής), Μ. Χριστοφόρου, Γ. Παναγή (Χ. Κουτσουράς), Β. Κουμίδης, Α.Τσικκάς (Α. Μακρυγιώργης), Χ. Παπαθεοχάρους, Η. Περπέρης (Χ. Μεσίτης)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ