English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Μια ομάδα μια οικογένεια

Μια ομάδα μια οικογένεια

Σε εφαρμογή της φιλοσοφίας μας που απαιτεί την όσο το δυνατό πιο συχνή επαφή των αθλητών των τμημάτων μας, για την ομαλή προσαρμογή νέων παιδιών στην πρώτη ομάδα ξεκίνησε ο κύκλος της 15νθήμερης επαφής ποδοσφαιριστών της ομάδας κάτω των 17 με την συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τα δρώμενα στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη και την συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τα παιχνίδια της ομάδας που παίζουν τις υπόλοιπες μέρες.

Οι δυο πρώτοι που έκαναν προπόνηση με την πρώτη ομάδα είναι οι γεννημένοι το 1998 Στέφανος Σάββα επιθετικός και Παναγιώτης Ζωδιάτου μέσος. Οι νεαροί έχουν παρακολουθηθεί και επιλεγεί από τον προπονητή της πρώτης ομάδας κ. Νώντα Χριστινάκη και φυσικά έχουν συστηθεί από τον προπονητή τους κ. Ανδρέα Αθανασίου. Οι πρώτες εντυπώσεις σε ένα πιο απαιτητικό περιβάλλον είναι θετικές και στο μέλλον θα έχουν και νέες ευκαιρίες για εμπειρίες με τους παίκτες της πρώτης ομάδας, οι οποίοι τους έβαλαν αμέσως στο κλίμα της.

Έτσι πλέον έγιναν πέντε οι δεκαεφτάρηδες που έχουν άμεση επαφή με την ανδρική ομάδα, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Γεωργίου, οι μόνιμοι και από την προετοιμασία Κωνσταντίνος Παπασωφρονίου και Ανδρέας Χατζηπαύλου και οι Στέφανος Σάββα, Παναγιώτης Ζωδιάτου.

Στη φωτογραφία ο επίσης δεκαεπτάχρονος ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Κουρτέλλας, με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου κάτω των 19.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ