English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, ο βαθμός έχει αξία

Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, ο βαθμός έχει αξία

Το 0-0 αντικατοπτρίζει την ποιότητα του αγώνα. Ο αντίπαλος κατάφερε και του αξίζουν συγχαρητήρια να επιβάλλει το παιχνίδι του που ήταν η δύναμη και οι μονομαχίες με αποτέλεσμα να παρασυρθούμε σε αυτό και να μην αποδώσουμε ούτε το 50% των δυνατοτήτων μας. Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι μια μη αποτυχία αλλά με τέτοιες εμφανίσεις είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις, ενώ θα ήταν εύκολο να χάσεις αν δεν ήταν τρομερά ψύχραιμος και ουσιώδης ο Νεόφυτος Μιχαήλ σε όλες του τις ενέργειες. Πολύ καλός και ο Καπαρτής μέχρι το 47 που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από υπερβολικά βίαιο κτύπημα αντιπάλου. Τελικά και αφού φαινόταν ότι ήταν δύσκολο να αναπτυχθούμε σωστά μετά την απώλεια του σέντερ φορ μας, περιοριστήκαμε στο να μη δεχθούμε γκολ παίζοντας με τρεις στόπερ, κάτι που πετύχαμε και που κάτω από τις περιστάσεις είναι κάτι πολύ θετικό.

Στα αξιοσημείωτα είναι το δοκάρι που είχαμε σε κεφαλιά του Γιάννου Δημοσθένους, το σουτ του Αριστοδήμου χωρίς τερματοφύλακα που αποκρούστηκε από σώματα πάνω στη γραμμή και η πολύ καλή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 93 σε εξαιρετικό σουτ του Δημητρίου. Ο αντίπαλος είχε στο πρώτο ημίχρονο ένα τετ α τετ με τον Μιχαήλ, όπου ο τερματοφύλακας μας κράτησε την ομάδα και επίσης στο δεύτερο ημίχρονο μια απόκρουση με το κεφάλι του Δημοσθένους πάνω στη γραμμή σε φάση διαρκείας από κόρνερ και ένα πολύ καλό από κοντινή απόσταση αλλά από γωνία σουτ που αποκρούστηκε από τον Μιχαήλ και πάλι.

Για μια ακόμη φορά αντιμετωπίσαμε ένα μεταμορφωμένο από την προηγούμενη εβδομάδα, φανατισμένο αντίπαλο και η ομάδα στάθηκε όρθια τουλάχιστον σε αυτή την ψυχολογική κόντρα. Κρατάμε το ένα βαθμό που μας ανεβάζει μόνους στη δεύτερη θέση και συνεχίζουμε με αντοχές στην πίεση για τον δύσκολο τελικό στόχο μας, που είναι η άνοδος.

Μιχαήλ, Καπαρτής, Θεοφάνους, Μάρης ήταν σε καλή μέρα, πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημοσθένους, βοήθησε ο Ιγνατιάδης, ήταν σημαντική η απουσία του Φιλανιώτη λόγω του προβλήματος με το χέρι του.

Πολύ εκνευρισμένος αδικαιολόγητα σε όλο το παιχνίδι ο Ευγένιος Αντωνίου. Μαχητές οι παίκτες του κέντρου αλλά χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Θετικό ότι δεν χρεωθήκαμε με κάρτες κρατώντας τα νεύρα μας και την ηρεμία μας στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αύριο θα εξεταστεί η κατάσταση του Καπαρτή, που αν απουσιάσει πάλι, τώρα ειδικά που βρήκε ρυθμό θα είναι μεγάλη ουσιαστική και ψυχολογική απώλεια.

Άψογη εξωαγωνιστικά η φιλοξενία της Ορμήδειας.

Εξαιρετικά ακριβοδίκαιη η νεαρή διαιτητική ομάδα και με εξαιρετική φυσική κατάσταση κάτι που πολύ σπάνια βρίσκεις σε επίπεδο Γ΄ κατηγορίας, με λίγη εμπειρία ακόμα σε τόσο δύσκολα παιχνίδια σίγουρα θα πρέπει να ανέβει κατηγορία.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ