English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÈÏÉ-ÏÌÏÍÏÉÁ 4-1 U13

ÈÏÉ-ÏÌÏÍÏÉÁ 4-1 U13

Η ομÜδα μας συνÝχισε την νικηφüρα πορεßα της και πÝτυχε την τÝταρτη συνεχüμενη νßκη, αυτÞ τη φορÜ απÝναντι στην Ομüνοια Λευκωσßας, με το ευρý σκορ 4-1. Η σημασßα και αξßα της νßκης εßναι πολý μεγÜλη γιατß Ýγινε απÝναντι σε Ýνα πολý μεγÜλο αντßπαλο, που πρωταγωνιστεß παγκýπρια στις ηλικßες αυτÝς τα τελευταßα χρüνια.

Οι παßκτες μας μπÞκαν πολý δυνατÜ και με πολý πÜθος απü τα πρþτα λεπτÜ και αιφνιδßασαν τον αντßπαλο και προηγÞθηκαν με 2-0 στο 7’ και 8’ λεπτü με δýο εξαιρετικÜ γκολ σε δημιουργßα και εκτÝλεση απü τον Α. Κκþστη. Συνεχßσαμε να Ýχουμε την υπεροχÞ και στο 27’ λεπτü πετýχαμε το 3-0 και πÜλι απü τον Α. Κκþστη. Αξßζει να σημειωθεß üτι ο παßκτης αυτüς σκορÜρει για τÝταρτο συνεχüμενο παιγνßδι και δεýτερο συνεχüμενο χατ τρικ.

Η Ομüνοια στο τελευταßο λεπτü του ημιχρüνου μεßωσε το σκορ σε 3-1με γκολ μετÜ απü κüρνερ και μελÝ στην μικρÞ περιοχÞ. Στο δεýτερο ημßχρονο üπως Þταν αναμενüμενο Ýδωσε üλες τις δυνÜμεις να πετýχει και Üλλο γκολ. ΒρÞκε κÜποιες ευκαιρßες, αλλÜ βρÞκε μπροστÜ της μια πολý παθιασμÝνη ομÜδα, που αμýνθηκε σωστÜ και τον τερματοφýλακα μας Γ. Σþζου που Þταν σε εξαιρετικÞ μÝρα. Η ομÜδα μας σε μια αντεπßθεση στο 66’ λεπτü κÝρδισε φÜουλ Ýξω απü την επανορθωτικÞ και ο αρχηγüς της ομÜδας μας Μ. Χριστοφüρου ανÝλαβε την εκτÝλεση του και πÝτυχε το τÝταρτο γκολ της ομÜδας μας, μετÜ απü απευθεßας φÜουλ, μÝσα στο παραθυρÜκι της εστßας του αντßπαλου τερματοφýλακα.

Η νßκη αυτÞ αυξÜνει τις υποχρεþσεις μας αλλÜ και την αυτοπεποßθηση μας για την συνÝχεια του πρωταθλÞματος.

Η σýνθεση της ομÜδας μας Þταν : Γ. Σþζου, Αιμßλιος Θεοδþρου, Α. Θεοδþρου, Δ. ΕυαγγÝλου, Μ. Χριστοφüρου, Γ. ΠαναγÞ (Χ. ΚουτσουρÜς), Β. Κουμßδης, Α. ΤσικκÜς (Σ. ΤσαπαλÜς), Χ. ΠαπαθεοχÜρους (Α. Μακρυγιþργης), Η. ΠερπÝρης (Χ. Μεσßτης), Α. Κκþστη (Α. ΑγγελÞ)

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS