English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Θετικό αποτέλεσμα καλή εμφάνιση εξαιρετικό ντέρμπι

Θετικό αποτέλεσμα καλή εμφάνιση εξαιρετικό ντέρμπι

Όπως αναμενόταν ο ΑΣΙΛ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι γνωρίζοντας καλύτερα το γήπεδο, που είχε επηρεαστεί η άριστη κατάστασή του από την μεγάλη βροχόπτωση και με καλύτερα πατήματα κατάφερε να έχει μια σπουδαία ευκαιρία στα πρώτα λεπτά και ένα γκολ στο 25 από τον καλύτερό του παίκτη Barry. Στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε και με ψυχραιμία άρχισε να κερδίζει μέτρα και να ασκεί πίεση στον αντίπαλο. Η ηρεμία στην ανάπτυξη μετουσιώθηκε σε γκολ σε μια φάση διαρκείας στο 48 από τον Μιχάλη Ιωάννου στην πρώτη του συμμετοχή, αφού όμως προηγουμένως η ομάδα μας είχε κρατηθεί όρθια από τον τερματοφύλακά μας σε δύσκολο τετ α τετ. Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν διαρκώς με τρομερό ρυθμό και φάσεις μπροστά στις εστίες που λόγω συγκυριών δεν έγιναν γκολ.

Είμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό σε ένα παιχνίδι 6 πόντων και τώρα αναμένουμε με υπομονή και ηρεμία τα 3 συνεχή κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα μας.

Ευχαριστίες στον ΑΣΙΛ για την άψογη φιλοξενία.

Πάρα πολύ καλή η διαιτησία με εξαιρετικές αποφάσεις σε ένα δύσκολο γήπεδο και σε ένα γρήγορο παιχνίδι με πολύ δύναμη και πάθος. Είναι άξιο αναφοράς ότι ο διαιτητής δέχθηκε ταυτόχρονα συγχαρητήρια από τους περισσότερους παίκτες και κυρίως τους δύο προπονητές με τη λήξη του παιχνιδιού.

Ακόμα μια φορά πρόσωπο του αγώνα ο Νεόφυτος Μιχαήλ με την όλη παρουσία του και θετική έκπληξη ο Μιχάλης Ιωάννου. Ανεβασμένος πολύ μετά από καιρό ο Πέτρος Φιλανιώτης και μέσα στις φάσεις για γκολ ο Μάρης που έστω και αν δεν σκόραρε δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του στην αντίπαλη περιοχή, όπου διεκδίκησε και  ένα πέναλτι που ο διαιτητής όμως δε έκρινε πως ήταν. Πολύ καλή εμφάνιση από τους ακραίους αμυντικούς μας Αντωνίου και Κυριάκου και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα πολύ θετικός ο ΚωνσταντίνουΙγνατιάδης και Θεοφάνους βοήθησαν αρκετά και ξεχώρισαν. Καλός ο Πάνος Δημητρίου και φιλότιμος ο Καπαρτής παρά το ότι φαινόταν ανέτοιμος μετά το κτύπημα που είχε από το προηγούμενο παιχνίδι,  στον λίγο χρόνο που έπαιξε. Ο Αριστοδήμου φάνηκε κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια  του προηγούμενου παιχνιδιού και ανέτοιμος για τόσο βαρύ και γλιστερό τερέν.  

Από τα 14 εναπομείναντα παιχνίδια η ομάδα μας θα παίξει τα 8 στη Λακατάμια και μόνο ένα από τα υπόλοιπα 6 εκτός έδρας μακριά από τη Λευκωσία,  έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή στις 17:00 με το Διγενή στην έδρα μας όπου θέλουμε τον κόσμο μας σε ένα δύσκολο τοπικό ντέρμπι.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ