English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Η ΣΠΕ Λακατάμιας-Δευτεράς δίπλα μας

Η ΣΠΕ Λακατάμιας-Δευτεράς δίπλα μας

Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές, η ΣΠΕ Λακατάμιας-Δευτεράς, ένας διαχρονικός χορηγός του σωματείου μας, που στο παρελθόν έφτασε να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού μας, έρχεται και σήμερα αρωγός των προσπαθειών του σωματείου μας.

Η Επιτροπεία της ΣΠΕ, μελέτησε και το θέμα των αθλητικών σωματείων της Λακατάμιας και μας ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να μας χορηγεί υπό μορφή διαφήμισης στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής μας εμφάνισης.

Εμείς θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τη ΣΠΕ Λακατάμιας-Δευτεράς για όλη την υποστήριξή της προς το σωματείο μας, τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο και μέλη της νέας Επιτροπείας της ΣΠΕ για την θετική στάση και υποστήριξή τους προς το σωματείο. Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς το Διευθυντή της ΣΠΕ κ. Χριστάκη Αλεξάνδρου, για τη διαχρονική συμπαράστασή του προς το σωματείο και τις όλες προσπάθειες του, όταν ακόμη δεν είχαν διοριστεί μέλη της Επιτροπείας, ώστε να τύχει συνέχειας η βοήθεια της ΣΠΕ προς το σωματείο.

Την ίδια στιγμή, θέλουμε να καλέσουμε όλα τα μέλη και φίλους του σωματείου όπως υποστηρίζουν για τις τραπεζικές τους εργασίες τον χορηγό μας, ΣΠΕ Λακατάμιας-Δευτεράς.

Στον αγώνα μας με το Διγενή Μόρφου, που θα γίνει την Παρασκευή 19/12/2014 και ώρα 17:00 θα κατέλθουμε με το όνομα του χορηγού μας στο μπροστινό μέρος της φανέλας μας, εφόσον μας δοθεί η έγκριση της ΚΟΠ.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ