English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÌåãÜëç íßêç êáé ÊáëÜ ×ñéóôïýãåííá

ÌåãÜëç íßêç êáé ÊáëÜ ×ñéóôïýãåííá

Σε Ýνα ακüμα μεγÜλο ντÝρμπι η ομÜδα μας Ýδειξε την κρÜση της και μπüρεσε να επιβληθεß επß ενüς παθιασμÝνου αντιπÜλου με ολικÞ ανατροπÞ. Ο ΔιγενÞς Ýχοντας μηδενικü Üγχος Ýπαιξε εξαιρετικÜ και μÜλιστα εßχε την τýχη να προηγηθεß κÜνοντας την αναμÝτρηση πολý ενδιαφÝρουσα και δýσκολη. Η απουσßα, για μια ακüμη αγωνιστικÞ, σÝντερ φορ Þταν αισθητÞ, μÝχρι που ο σχεδιασμüς απü την προπüνηση με το ΓιÜννο ΔημοσθÝνους σαν φουνταριστü μαζß με το ΜÜρη, αιφνιδßασε τον αντßπαλο και Ýδωσε τη νßκη, με την συμμετοχÞ του στο πρþτο γκολ και την επßτευξη του δευτÝρου.

Πολý καλÞ εμφÜνιση απü üλα τα παιδιÜ με προσπÜθεια και πÜθος και δυνατü ομαδικü πνεýμα. Εξαιρετικüς για ακüμα Ýνα παιχνßδι ο Νεüφυτος ΜιχαÞλ με σημαντικÝς αποκροýσεις και συμμετοχÞ στην ανÜπτυξη μας. Εξαιρετικüς σταθερÜ ο ΜÜριος ΘεοφÜνους, κλειδß της νßκης ο ΓιÜννος ΔημοσθÝνους, σημαντικÞ συμβολÞ σε üλο το παιχνßδι εκτüς του γκολ απü τον ΠÜνο Δημητρßου. Αγωνßστηκαν με πÜθος üλοι οι υπüλοιποι, μÝσα σε üλες τις φÜσεις ο ΜÜρης, πολý δυνατοß στο κÝντρο ΑριστοδÞμου και Κωνσταντßνου το ßδιο και οι πλÜγιοι μπακ ΚυριÜκου και Αντωνßου. Με καλÝς στιγμÝς στο παιχνßδι ιδιαßτερα με την μπÜλα οι Αγγελßνας και Φιλανιþτης. ΣημαντικÞ βοÞθεια απü την αλλαγÞ του εκ των αρχηγþν ΓιÜννου ΙωÜννου.

Η νεανικÞ ομÜδα του ΔιγενÞ Ýχει μÝλλον και μπορεß η προσφυγικÞ ομÜδα με τη σωστÞ υποστÞριξη και νοοτροπßα να πετýχει τους στüχους της. ¶ντεξε στην πßεση των πολλþν κüρνερ που κερδßσαμε και της μεγÜλης κατοχÞς μας.

Η ομÜδα μας θα εßναι καλýτερη τη νÝα χρονιÜ αφοý θα Ýχει 3 μεγÜλες προσθÞκες, η μια θα εßναι εκ των Ýσω, με την επανεμφÜνιση του καλýτερου επιθετικοý της κατηγορßας ΚαπαρτÞ και δυο μεγÜλων μεταγραφþν για την κατηγορßα, που θα ανακοινωθοýν πριν τα Χριστοýγεννα, καθþς πρÝπει να λυθεß το επιθετικü πρüβλημα.

Η διαιτησßα του κυρßου Φωτßου Þταν μοιρασμÝνη 50 % - 50% παρüλο που εßχε να χειριστεß Ýνα τρομερÜ δýσκολο ματς.

ΔημÞτρης ΜÜρης: Εßμαστε Ýτοιμοι για ακüμα 13 τελικοýς, συγχαρητÞρια σε üλους και καλÜ Χριστοýγεννα.

Νþντας ΧριστινÜκης: Ευχαριστþ τους παßκτες μας, θÝλουμε ακüμα μεγαλýτερη παρουσßα απü τον κüσμο μας που αρχßζει να εßναι δßπλα στην ομÜδα, καλÝς γιορτÝς σε üλους.

Photo Gallery
NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS