English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Μεγάλη νίκη και Καλά Χριστούγεννα

Μεγάλη νίκη και Καλά Χριστούγεννα

Σε ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι η ομάδα μας έδειξε την κράση της και μπόρεσε να επιβληθεί επί ενός παθιασμένου αντιπάλου με ολική ανατροπή. Ο Διγενής έχοντας μηδενικό άγχος έπαιξε εξαιρετικά και μάλιστα είχε την τύχη να προηγηθεί κάνοντας την αναμέτρηση πολύ ενδιαφέρουσα και δύσκολη. Η απουσία, για μια ακόμη αγωνιστική, σέντερ φορ ήταν αισθητή, μέχρι που ο σχεδιασμός από την προπόνηση με το Γιάννο Δημοσθένους σαν φουνταριστό μαζί με το Μάρη, αιφνιδίασε τον αντίπαλο και έδωσε τη νίκη, με την συμμετοχή του στο πρώτο γκολ και την επίτευξη του δευτέρου.

Πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά με προσπάθεια και πάθος και δυνατό ομαδικό πνεύμα. Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Νεόφυτος Μιχαήλ με σημαντικές αποκρούσεις και συμμετοχή στην ανάπτυξη μας. Εξαιρετικός σταθερά ο Μάριος Θεοφάνους, κλειδί της νίκης ο Γιάννος Δημοσθένους, σημαντική συμβολή σε όλο το παιχνίδι εκτός του γκολ από τον Πάνο Δημητρίου. Αγωνίστηκαν με πάθος όλοι οι υπόλοιποι, μέσα σε όλες τις φάσεις ο Μάρης, πολύ δυνατοί στο κέντρο Αριστοδήμου και Κωνσταντίνου το ίδιο και οι πλάγιοι μπακ Κυριάκου και Αντωνίου. Με καλές στιγμές στο παιχνίδι ιδιαίτερα με την μπάλα οι Αγγελίνας και Φιλανιώτης. Σημαντική βοήθεια από την αλλαγή του εκ των αρχηγών Γιάννου Ιωάννου.

Η νεανική ομάδα του Διγενή έχει μέλλον και μπορεί η προσφυγική ομάδα με τη σωστή υποστήριξη και νοοτροπία να πετύχει τους στόχους της. Άντεξε στην πίεση των πολλών κόρνερ που κερδίσαμε και της μεγάλης κατοχής μας.

Η ομάδα μας θα είναι καλύτερη τη νέα χρονιά αφού θα έχει 3 μεγάλες προσθήκες, η μια θα είναι εκ των έσω, με την επανεμφάνιση του καλύτερου επιθετικού της κατηγορίας Καπαρτή και δυο μεγάλων μεταγραφών για την κατηγορία, που θα ανακοινωθούν πριν τα Χριστούγεννα, καθώς πρέπει να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα.

Η διαιτησία του κυρίου Φωτίου ήταν μοιρασμένη 50 % - 50% παρόλο που είχε να χειριστεί ένα τρομερά δύσκολο ματς.

Δημήτρης Μάρης: Είμαστε έτοιμοι για ακόμα 13 τελικούς, συγχαρητήρια σε όλους και καλά Χριστούγεννα.

Νώντας Χριστινάκης: Ευχαριστώ τους παίκτες μας, θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη παρουσία από τον κόσμο μας που αρχίζει να είναι δίπλα στην ομάδα, καλές γιορτές σε όλους.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ