English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

omonoianews

omonoianews

ΔιαβÜσαμε με Ýκπληξη στην ιστοσελßδα omonoianews Ýνα Üρθρο με τον τßτλο «ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ U13», στην στÞλη ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Γνωρßζουμε üτι η συγκεκριμÝνη ιστοσελßδα δεν εκφρÜζει σε καμιÜ περßπτωση την επßσημη ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσßας, αλλÜ εßναι μια ιστοσελßδα μÜλλον οπαδικÞ.

ΠαρÜ το γεγονüς üτι ο συγγραφÝας του Üρθρου κρýβεται στην ανωνυμßα και παρÜ το γεγονüς üτι δεν αναφÝρει τα σωματεßα που στÞνουν παιχνßδια για να βλÜψουν τα συμφÝροντα την ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εντοýτοις ο χρüνος που γρÜφτηκε το Üρθρο και η βαθμολογßα του ομßλου Β Λευκωσßας στο προαιρετικü πρωτÜθλημα κÜτω των 13 Α, Β, Γ και Δ κατηγορßας φωτογραφßζει το σωματεßο μας και ειδικÜ τον πρüσφατο αγþνα μας με το ΑΠΟΕΛ, üπου κερδßσαμε με 3-1. ΣυγκεκριμÝνα η βαθμολογßα δεßχνει το ΑΠΟΕΛ στους 31, την ΟΜΟΝΟΙΑ στους 26 και το ΘΟΙ στους 25 βαθμοýς, οπüτε εßμαστε η ομÜδα που δυνατüν να προσπερÜσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, ειδικÜ αφοý κερδßσαμε το ΑΠΟΕΛ.

ΕÜν Ýτσι Ýχουν τα πρÜγματα και ο ανþνυμος συγγραφÝας με το εμετικü του Üρθρο θÝλει να φωτογραφßσει το σωματεßο μας, θα θÝλαμε να τον πληροφορÞσουμε üτι:

Διατηροýμε πολý καλÝς σχÝσεις με το σωματεßο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, üσο και αν ακοýγεται παρÜξενο σε αυτüν. Απüδειξη εßναι üτι τα τελευταßα δυο χρüνια η ΟΜΟΝΟΙΑ δßνει Ýνα φιλικü στο γÞπεδü μας, εßχαμε και φιλικü μεταξý των ομÜδων μας στο Ηλßας Ποýλλος και αυτÞ τη στιγμÞ φιλοξενοýμε στις εγκαταστÜσεις μας ομÜδες των Ακαδημιþν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για προπονÞσεις. Το ßδιο ισχýει και για το ΑΠΟΕΛ, το οποßο φιλοξενÞσαμε στο γÞπεδο μας για την επßσημη πρþτη προπüνηση της χρονιÜς, δþσαμε φιλικü μεταξý μας και φιλοξενοýμε αυτÞ τη στιγμÞ και δυο ομÜδες των Ακαδημιþν του στις εγκαταστÜσεις μας για προπονÞσεις.

Στη θÝση του Γενικοý ΔιευθυντÞ των Ακαδημιþν μας βρßσκεται κÜποιος με φιλοομονοιÜτικα αισθÞματα και αγαπητüς στους οπαδοýς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ΛακατÜμια, üπου ανÞκουμε, εßναι μια πüλη των 46 και πλÝον χιλιÜδων κατοßκων, ανÜμεσα στους οποßους πολλοß ΑΠΟΕΛßστες και ΟΜΟΝΟΙΑτες, τα παιδιÜ των οποßων βρßσκουν στÝγη στις Ακαδημßες μας.

Την ομÜδα των U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την πλησιÜσαμε στο Ýνα βαθμü üχι γιατß κερδßσαμε το ΑΠΟΕΛ αλλÜ γιατß κερδßσαμε την ßδια την ΟΜΟΝΟΙΑ με 4-1.

Ας γνωρßζει ο ανþνυμος συγγραφÝας üτι δεν εßναι αυτοσκοπüς μας να προκριθοýμε στο Elite Þ να αποκλεßσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σκοπüς μας εßναι τα παιδÜκια των 13 χρüνων να μÜθουν να απολαμβÜνουν το ποδüσφαιρο, να μÜθουν üτι εßναι Üθλημα και παιχνßδι και üχι πολεμικÞ αρÝνα και μεγαλþνοντας, üσα απü αυτÜ θα σταματÞσουν να αγωνßζονται, να γßνουν υγιεßς φßλαθλοι με αθλητικü πνεýμα και ιδεþδη και üχι οπαδοß με παρωπßδες. Μπορεß να κοιμÜται Þσυχος και να μην φοβÜται το ΘΟΙ… (ΑλÞθεια, τον ευχαριστοýμε απü τα βÜθη της καρδιÜς μας, αφοý εßναι ο πρþτος που βÜζει το σωματεßο μας τüσο ψηλÜ σε σημεßο που να μας φοβÜται μια ΟΜΟΝΟΙΑ!!! Σε ευχαριστοýμε λοιπüν Üγνωστε συγγραφÝα για το σεβασμü και δÝος που τρÝφεις προς εμÜς).

Δεν θα μπαßναμε στον κüπο να σχολιÜσουμε αυτü το Üρθρο, üμως φαßνεται üτι Ýχει θßξει κÜποια απü τα παιδιÜ μας, μερικÜ απü τα οποßα Ýχουν φιλοομονοιÜτικα αισθÞματα.

ΠαρÜλληλα, ο ανþνυμος συγγραφÝας, δεν Ýχει το θÜρρος να κατονομÜσει τα σωματεßα που «Ýστησαν» αγþνα Þ αγþνες σε βÜρος της δικÞς του ομÜδας. Το γεγονüς αυτü απü μüνο του, αφÞνει αιχμÝς για üλα τα σωματεßα που αγωνßζονται στον üμιλο Β Λευκωσßας στο προαιρετικü πρωτÜθλημα κÜτω των 13 Α, Β, Γ και Δ κατηγορßας, ανÜμεσα στα οποßα και το σωματεßο μας.

Κλεßνοντας, θεωροýμε υποχρÝωση μας να τονßσουμε üτι γνωρßζουμε üτι το υπü αναφορÜ Üρθρο δεν Ýχει καμιÜ σχÝση με το επßσημο σωματεßο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και üτι πιθανüτατα δεν γνωρßζουν την ýπαρξη του Þ ακüμα και αν την γνωρßζουν γελοýν μαζß του. ¼λα üσα αναφÝρουμε δεν αφοροýν την Ομüνοια Þ τους φßλους της αλλÜ επικεντρþνονται αποκλειστικÜ και μüνο στο συγκεκριμÝνο ανþνυμο αρθρογρÜφο.

ΕυχÝς για ΚαλÜ Χριστοýγεννα και ευτυχισμÝνο το νÝο χρüνο.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS