English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

omonoianews

omonoianews

Διαβάσαμε με έκπληξη στην ιστοσελίδα omonoianews ένα άρθρο με τον τίτλο «ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ U13», στην στήλη ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, αλλά είναι μια ιστοσελίδα μάλλον οπαδική.

Παρά το γεγονός ότι ο συγγραφέας του άρθρου κρύβεται στην ανωνυμία και παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρει τα σωματεία που στήνουν παιχνίδια για να βλάψουν τα συμφέροντα την ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εντούτοις ο χρόνος που γράφτηκε το άρθρο και η βαθμολογία του ομίλου Β Λευκωσίας στο προαιρετικό πρωτάθλημα κάτω των 13 Α, Β, Γ και Δ κατηγορίας φωτογραφίζει το σωματείο μας και ειδικά τον πρόσφατο αγώνα μας με το ΑΠΟΕΛ, όπου κερδίσαμε με 3-1. Συγκεκριμένα η βαθμολογία δείχνει το ΑΠΟΕΛ στους 31, την ΟΜΟΝΟΙΑ στους 26 και το ΘΟΙ στους 25 βαθμούς, οπότε είμαστε η ομάδα που δυνατόν να προσπεράσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, ειδικά αφού κερδίσαμε το ΑΠΟΕΛ.

Εάν έτσι έχουν τα πράγματα και ο ανώνυμος συγγραφέας με το εμετικό του άρθρο θέλει να φωτογραφίσει το σωματείο μας, θα θέλαμε να τον πληροφορήσουμε ότι:

Διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις με το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο και αν ακούγεται παράξενο σε αυτόν. Απόδειξη είναι ότι τα τελευταία δυο χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει ένα φιλικό στο γήπεδό μας, είχαμε και φιλικό μεταξύ των ομάδων μας στο Ηλίας Πούλλος και αυτή τη στιγμή φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας ομάδες των Ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για προπονήσεις. Το ίδιο ισχύει και για το ΑΠΟΕΛ, το οποίο φιλοξενήσαμε στο γήπεδο μας για την επίσημη πρώτη προπόνηση της χρονιάς, δώσαμε φιλικό μεταξύ μας και φιλοξενούμε αυτή τη στιγμή και δυο ομάδες των Ακαδημιών του στις εγκαταστάσεις μας για προπονήσεις.

Στη θέση του Γενικού Διευθυντή των Ακαδημιών μας βρίσκεται κάποιος με φιλοομονοιάτικα αισθήματα και αγαπητός στους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η Λακατάμια, όπου ανήκουμε, είναι μια πόλη των 46 και πλέον χιλιάδων κατοίκων, ανάμεσα στους οποίους πολλοί ΑΠΟΕΛίστες και ΟΜΟΝΟΙΑτες, τα παιδιά των οποίων βρίσκουν στέγη στις Ακαδημίες μας.

Την ομάδα των U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την πλησιάσαμε στο ένα βαθμό όχι γιατί κερδίσαμε το ΑΠΟΕΛ αλλά γιατί κερδίσαμε την ίδια την ΟΜΟΝΟΙΑ με 4-1.

Ας γνωρίζει ο ανώνυμος συγγραφέας ότι δεν είναι αυτοσκοπός μας να προκριθούμε στο Elite ή να αποκλείσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σκοπός μας είναι τα παιδάκια των 13 χρόνων να μάθουν να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο, να μάθουν ότι είναι άθλημα και παιχνίδι και όχι πολεμική αρένα και μεγαλώνοντας, όσα από αυτά θα σταματήσουν να αγωνίζονται, να γίνουν υγιείς φίλαθλοι με αθλητικό πνεύμα και ιδεώδη και όχι οπαδοί με παρωπίδες. Μπορεί να κοιμάται ήσυχος και να μην φοβάται το ΘΟΙ… (Αλήθεια, τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, αφού είναι ο πρώτος που βάζει το σωματείο μας τόσο ψηλά σε σημείο που να μας φοβάται μια ΟΜΟΝΟΙΑ!!! Σε ευχαριστούμε λοιπόν άγνωστε συγγραφέα για το σεβασμό και δέος που τρέφεις προς εμάς).

Δεν θα μπαίναμε στον κόπο να σχολιάσουμε αυτό το άρθρο, όμως φαίνεται ότι έχει θίξει κάποια από τα παιδιά μας, μερικά από τα οποία έχουν φιλοομονοιάτικα αισθήματα.

Παράλληλα, ο ανώνυμος συγγραφέας, δεν έχει το θάρρος να κατονομάσει τα σωματεία που «έστησαν» αγώνα ή αγώνες σε βάρος της δικής του ομάδας. Το γεγονός αυτό από μόνο του, αφήνει αιχμές για όλα τα σωματεία που αγωνίζονται στον όμιλο Β Λευκωσίας στο προαιρετικό πρωτάθλημα κάτω των 13 Α, Β, Γ και Δ κατηγορίας, ανάμεσα στα οποία και το σωματείο μας.

Κλείνοντας, θεωρούμε υποχρέωση μας να τονίσουμε ότι γνωρίζουμε ότι το υπό αναφορά άρθρο δεν έχει καμιά σχέση με το επίσημο σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ότι πιθανότατα δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του ή ακόμα και αν την γνωρίζουν γελούν μαζί του. Όλα όσα αναφέρουμε δεν αφορούν την Ομόνοια ή τους φίλους της αλλά επικεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο στο συγκεκριμένο ανώνυμο αρθρογράφο.

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο χρόνο.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ