English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 ÈÏÉ-ÁÐÏÅË 3-1

U13 ÈÏÉ-ÁÐÏÅË 3-1

Η ομÜδα μας συνÝχισε την εκπληκτικÞ πορεßα της και πÝτυχε την Ýκτη συνεχüμενη νßκη, αυτÞ τη φορÜ απÝναντι στον πρωτοπüρο και αÞττητο ΑΠΟΕΛ με σκορ 3-1. Η σημασßα και αξßα της νßκης εßναι πολý μεγÜλη, γιατß Ýγινε απÝναντι σε Ýνα πολý μεγÜλο αντßπαλο, που αποτελεßται απü επßλεκτες μονÜδες και τα τελευταßα τρßα χρüνια στα παγκýπρια πρωταθλÞματα της Κ.Ο.Π. τερματßζει πρþτος και μÜλιστα αÞττητος.

Οι παßκτες μας μπÞκαν στον αγþνα πολý δυνατÜ και με πολý πÜθος και αυτοπεποßθηση. Απü τα πρþτα λεπτÜ αιφνιδßασαν τον αντßπαλο με την πßεση απü ψηλÜ που τους βÜλαμε. ΠροηγηθÞκαμε με 1-0 στο 10´λεπτο με τον Δ. ΕυαγγÝλου με δυνατü σουτ μετÜ απü κüρνερ. Στο 15´λεπτü εßχαμε μια σημαντικÞ απþλεια, κÜναμε την πρþτη αναγκαστικÞ αλλαγÞ, βγÞκε Ýνας απü τους κüφτες μας με πολλÜ τρεξßματα στο χþρο του κÝντρου, ο Γιþργος ΠαναγÞ και τον αντικατÝστησε ο Σ. ΤσαπαλÜς που πÞγε εξαιρετικÜ. Συνεχßσαμε üμως να υπερÝχουμε και ο συνÞθης ýποπτος, Α. Κκþστη, που εßναι ασταμÜτητος και συνεχßζει να σκορÜρει για Ýκτο συνεχüμενο παιγνßδι πÝτυχε στο 25´λεπτο το 2-0 σε μßα κÜθετη πÜσα που πÞρε λßγο πιο κÜτω απü το κÝντρο, ξÝφυγε απü τον προσωπικü του αντßπαλο και με μια εντυπωσιακÞ κοýρσα βρÝθηκε απÝναντι απü τον αντßπαλο τερματοφýλακα που τον πλÜσαρε υποδειγματικÜ. Στο 30´λεπτο χÜσαμε κλασσικÞ ευκαιρßα για το 3-0, μετÜ απü Ýνα εξαιρετικü ομαδικü συνδυασμü. Ο Σ.ΤσαπαλÜς βγÞκε μüνος και απü το σημεßο του πÝναλτι πλÜσαρε τον τερματοφýλακα, που Ýκανε την απüκρουση του αγþνα. Στο δεýτερο ημßχρονο η ομÜδα μας Ýδωσε χþρο στον αντßπαλο και προσπαθοýσε με αντεπιθÝσεις να σημειþσει και Üλλο γκολ. ¹ταν αναμενüμενο ο αντßπαλος μας, που Ýδωσε üλες του δυνÜμεις για να μειþσει το σκορ, να Ýχει την υπεροχÞ αλλÜ χωρßς να δημιουργÞσει την κλασσικÞ ευκαιρßα. Στο 50´λεπτο üμως το ΑΠΟΕΛ σε μια στημÝνη φÜση κÝρδισε φÜουλ Ýξω απü την επανορθωτικÞ, το εκτÝλεσαν, απÝκρουσε ο τερματοφýλακας μας ασταθþς,δεν ακολοýθησαν οι αμυντικοß μας και με πλασÝ απü κοντÜ Ýγινε το 2-1. Οι παßκτες μας δεν τα Ýβαλαν κÜτω και συνÝχισαν να αγωνßζονταν με το ßδιο πÜθος και δýναμη, μÜλιστα σε μια αντεπßθεση μας στο 62´λεπτü κερδßσαμε φÜουλ λßγα μÝτρα Ýξω απü την μεγÜλη επανορθωτικÞ, το εκτÝλεσε ο Β. Κουμßδης και με δυνατü σουτ Ýκανε το 3-1.Στα τελευταßα λεπτÜ του παιγνιδιοý χÜσαμε κλασικÞ ευκαιρßα με τον Α. ΤσιÜκκα που Ýφυγε μüνος απü το κÝντρο του γηπÝδου αλλÜ δεν κατÜφερε να πλασÜρει τον αντßπαλο τερματοφýλακα για να κÜνει το 4-1.

Με τη νßκη αυτÞ κλεßσαμε νικηφüρα το 2014 και μÝσα απü σκληρÞ δουλειÜ στις προπονÞσεις ευελπιστοýμε üτι θα συνεχßσουμε το ßδιο δυνατοß και με το νÝο χρüνο.

Η σýνθεση της ομÜδας μας Þταν: Γ. Σþζου, Αιμßλιος Θεοδþρου, Α. Θεοδþρου, Δ. ΕυαγγÝλου, Μ. Χριστοφüρου, Γ. ΠαναγÞ (Σ. ΤσαπαλÜς), Β. Κουμßδης, Α. ΤσικκÜς (Α. ΤσιÜκκας), Χ. ΠαπαθεοχÜρους (Χ. ΚουτσουρÜς), Α. Μακρυγιþργης (Η. ΠερπÝρης) Α. Κκþστη (Γ. ΝικολÜου)

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS