English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Pole Position - ÌåãÜëï ðáé÷íßäé óðïõäáßï áðïôÝëåóìá

Pole Position - ÌåãÜëï ðáé÷íßäé óðïõäáßï áðïôÝëåóìá

Το DNA του πρωταθλητÞ φαßνεται üτι Ýχει αρχßσει να εκδηλþνεται στην ομÜδα μας, üπως φαßνεται απü τις τελευταßες εμφανßσεις και κυρßως απü το γεγονüς üτι παßρνει τα αποτελÝσματα που θÝλει ανεξÜρτητα της υπερπροσπÜθειας των αντιπÜλων μας σε κÜθε παιχνßδι.

Το Θ.Ο.Ι. εßχε Ýνα καταπληκτικü πρþτο ημßχρονο üπου κυριÜρχησε και εκτüς του γκολ εßχε δυο δοκÜρια, ευκαιρßες και πολλÝς πολý καλÝς προûποθÝσεις για να αυξÞσει το σκορ. Το γκολ σημεßωσε ο ΔημÞτρης ΜÜρης στο 25'. Το δεýτερο ημßχρονο Üρχισε με μια ανεπανÜληπτη ευκαιρßα που Ýχασε ο ΠÜνος Δημητρßου πλασÜροντας Ýξω εντελþς μüνος απü το πÝναλτι. Στη συνÝχεια η ομÜδα μας οπισθοχþρησε προτιμþντας να διασφαλßσει τη νßκη, αφοý Üρχισαν να φαßνονται οι ελλεßψεις προπονÞσεων βασικþν παικτþν. Η ΠΑΕΕΚ εßχε 3 καλÝς στιγμÝς αλλÜ η αστοχßα των παικτþν της και η ικανüτητα του τερματοφýλακÜ μας δεν επÝτρεψαν την αλλαγÞ στο σκορ, ενþ θα μποροýσαμε να τελειþσουμε το ματς με λßγη προσοχÞ στις αντεπιθÝσεις που κÜναμε, ιδιαßτερα στην τελευταßα, üπου βρÝθηκε μüνος ο ΓιÜννος ΙωÜννου και δεν μπüρεσε να ολοκληρþσει σωστÜ την προσπÜθειÜ του.

Πüλυ σημαντικÞ νßκη, η οποßα θα δþσει τη δυνατüτητα να προσφÝρουν απü θÝση ισχýος οι μεταγραφÝς μας και επßσης να νιþσουν οι αντßπαλοι την πßεση του μοιραßου λÜθους που εßχαμε εμεßς μÝχρι τþρα.

Πολý καλü το επßπεδο του αγþνα που ßσως πλησßασε το επßπεδο καλþν παιχνιδιþν της Β´ κατηγορßας. Ο σημερινüς αντßπαλος εßναι η πιο γρÞγορÞ ομÜδα που αντιμετωπßσαμε και με λßγη εμπειρßα τα επüμενα χρüνια θα μπορÝσει να εßναι εξαιρετικÞ ομÜδα.

Απü αýριο υπÜρχει μüνο ο Φοßνικας στη σκÝψη των παικτþν και της προπονητικÞς ομÜδας μας.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS