English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Âáóéëüðéôá êáé Âñáâåýóåéò üëïé ìáæß áðü U6 ìÝ÷ñé ... U40+

Âáóéëüðéôá êáé Âñáâåýóåéò üëïé ìáæß áðü U6 ìÝ÷ñé ... U40+

Με απüλυτη επιτυχßα πραγματοποιÞθηκε τη ΔευτÝρα 12/1/2015, η πρωτοχρονιÜτικη γιορτÞ της ομÜδας μας στο οßκημα του σωματεßου με τον κüσμο μας και üλους τους αθλητÝς μας.

Η εκδÞλωση Þταν υπü την αιγßδα και χορηγßα της ΣΠΕ ΛακατÜμιας-ΔευτερÜς.

Για πρþτη φορÜ η κοπÞ της Βασιλüπιτας Ýγινε ενιαßα για üλα τα τμÞματα και üχι σε κÜθε ομÜδα ξεχωριστÜ και Ýτσι οι μικροß μας εκκολαπτüμενοι αστÝρες, αντÜλλαξαν ευχÝς με τους μεγαλýτερους τους κÜθε ηλικßας.

Πριν την κοπÞ της Βασιλüπιτας, που Ýγινε απü τον πρüεδρο ΛουκÞ Αρχοντßδη, Ýγιναν βραβεýσεις για διακρßσεις αθλητικÝς, στο σχολεßο και το Þθος καθþς και μια τιμητικÞ βρÜβευση στον ΜÜριο Ποχουζοýρη, που Ýκλεισε την πολýχρονη ποδοσφαιρικÞ του καριÝρα στην ομÜδα μας το περασμÝνο καλοκαßρι.

ΣυγκεκριμÝνα βραβεýτηκαν η πρωταθλÞτρια ομÜδα μας κÜτω των 17 στην κατηγορßα Premier της Κ.Ο.Π. και η Παγκýπρια ΠρωταθλÞτρια ομÜδα μας U21 Γ´ Κατηγορßας. Τις βραβεýσεις στις δυο ομÜδες μας Ýκανε η Σ.Π.Ε.  ΛακατÜμιας-ΔευτερÜς δια του ΓραμματÝα/ΔιευθυντÞ της κ. ΧριστÜκη ΑλεξÜνδρου και του μÝλους της Επιτροπεßας κ. ΑνδρÝα ΤζιÜμπου.

Βραβεýτηκαν επßσης üλοι οι αθλητÝς μας που εßχαν επßδοση «¶ριστα» στα μαθÞματÜ τους. Τα παιδιÜ που βραβεýτηκαν εßναι για την U 13 οι ΜÜριος Χριστοφüρου, Βασßλης Κουμßδης, Αντþνης Κκþστης, Αντþνης Μακρυγιþργης, Αντþνης ΤσιÜκκας και Γιþργος ΠαναγÞ. Απü την U15 οι ΔημοσθÝνης Κυπριανοý, ΑλÝξανδρος ΤιμοθÝου, ΙωσÞφ Πιντηρßσιης, απü την U 17 οι Χριστüφορος Στυλιανοý, ΜÜριος ΑνδρÝου, Νικüλας ΠÝτρου, ΑλÝξης ΣιακαλÞς, ΧÜρης Κυπριανüπουλος, ΛÜμπρος ΣÜββα, ΞÝνιος Γεωργßου, ΚυριÜκος Ευτυχßου, απü την μεικτÞ ομÜδα U 21 και Αντρþν οι Γιþργος Δρουσιþτης, ΛοÀζος ΠÜλλης και Γιþργος Σκþττης.

ΣυμβολικÜ Ýγινε και βρÜβευση ενüς αθλητÞ ¹θους απü κÜθε ομÜδα για την U13 ο ΣÜββας ΑνδρÝου, για την U15 ΑνδρÝας Ιακþβου, την U17 ο ΕυδοξÜκης Ευδοξßου, την U21 ο ΑνδρÝας ΠÜλλης και για την ομÜδα των ανδρþν ο ΣτÝλιος Ματθαßου.

Ακüμα η ομÜδα βρÜβευσε και γονεßς- εφüρους που βρßσκονται και βοηθοýν καθημερινÜ στις προπονÞσεις και τους αγþνες τις ομÜδες μας. Οι εθελοντÝς φßλοι μας εßναι: ΑρτÝμης Κεκκοýρης, Παναγιþτης ΠαπαθεοχÜρους, ΑνδρÝας ΑνδρÝου για την U13, ΜιχÜλης Λεοντßου, ΚυριÜκος ΧρÞστου, ΒαγγÝλης ΕυαγγÝλου για την U15 και ΑνδρÝας Γεωργßου για την U17.

Τις βραβεýσεις Ýκαναν εκτüς του ΠροÝδρου μας ΛουκÞ Αρχοντßδη, ο ΔÞμαρχος ΛακατÜμιας κ. Λοýκας Ιατροý, τα μÝλη του Συμβουλßου μας κ.κ ΑντρÝας ΑλεξÜνδρου, ΚωστÜκης ΛοÀζου, Μßκης Χριστοφορßδης, ΧριστÜκης Σπýρου και ο πρþην Πρüεδρος της ΣΠΕ ΛακατÜμιας ΑνδρÝας ΣÜββα.

Οι δÝκα συνολικÜ τυχεροß της Βασιλüπιτας πÞραν απü μια μπÜλα ποδοσφαßρου με το Ýμβλημα του σωματεßου, ενþ σε üλους τους παρευρισκüμενους αθλητÝς δüθηκαν αναμνηστικÜ δωρÜκια.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS