English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Βασιλόπιτα και Βραβεύσεις όλοι μαζί από U6 μέχρι ... U40+

Βασιλόπιτα και Βραβεύσεις όλοι μαζί από U6 μέχρι ... U40+

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/1/2015, η πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ομάδας μας στο οίκημα του σωματείου με τον κόσμο μας και όλους τους αθλητές μας.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα και χορηγία της ΣΠΕ Λακατάμιας-Δευτεράς.

Για πρώτη φορά η κοπή της Βασιλόπιτας έγινε ενιαία για όλα τα τμήματα και όχι σε κάθε ομάδα ξεχωριστά και έτσι οι μικροί μας εκκολαπτόμενοι αστέρες, αντάλλαξαν ευχές με τους μεγαλύτερους τους κάθε ηλικίας.

Πριν την κοπή της Βασιλόπιτας, που έγινε από τον πρόεδρο Λουκή Αρχοντίδη, έγιναν βραβεύσεις για διακρίσεις αθλητικές, στο σχολείο και το ήθος καθώς και μια τιμητική βράβευση στον Μάριο Ποχουζούρη, που έκλεισε την πολύχρονη ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν η πρωταθλήτρια ομάδα μας κάτω των 17 στην κατηγορία Premier της Κ.Ο.Π. και η Παγκύπρια Πρωταθλήτρια ομάδα μας U21 Γ΄ Κατηγορίας. Τις βραβεύσεις στις δυο ομάδες μας έκανε η Σ.Π.Ε.  Λακατάμιας-Δευτεράς δια του Γραμματέα/Διευθυντή της κ. Χριστάκη Αλεξάνδρου και του μέλους της Επιτροπείας κ. Ανδρέα Τζιάμπου.

Βραβεύτηκαν επίσης όλοι οι αθλητές μας που είχαν επίδοση «Άριστα» στα μαθήματά τους. Τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι για την U 13 οι Μάριος Χριστοφόρου, Βασίλης Κουμίδης, Αντώνης Κκώστης, Αντώνης Μακρυγιώργης, Αντώνης Τσιάκκας και Γιώργος Παναγή. Από την U15 οι Δημοσθένης Κυπριανού, Αλέξανδρος Τιμοθέου, Ιωσήφ Πιντηρίσιης, από την U 17 οι Χριστόφορος Στυλιανού, Μάριος Ανδρέου, Νικόλας Πέτρου, Αλέξης Σιακαλής, Χάρης Κυπριανόπουλος, Λάμπρος Σάββα, Ξένιος Γεωργίου, Κυριάκος Ευτυχίου, από την μεικτή ομάδα U 21 και Αντρών οι Γιώργος Δρουσιώτης, Λοΐζος Πάλλης και Γιώργος Σκώττης.

Συμβολικά έγινε και βράβευση ενός αθλητή Ήθους από κάθε ομάδα για την U13 ο Σάββας Ανδρέου, για την U15 Ανδρέας Ιακώβου, την U17 ο Ευδοξάκης Ευδοξίου, την U21 ο Ανδρέας Πάλλης και για την ομάδα των ανδρών ο Στέλιος Ματθαίου.

Ακόμα η ομάδα βράβευσε και γονείς- εφόρους που βρίσκονται και βοηθούν καθημερινά στις προπονήσεις και τους αγώνες τις ομάδες μας. Οι εθελοντές φίλοι μας είναι: Αρτέμης Κεκκούρης, Παναγιώτης Παπαθεοχάρους, Ανδρέας Ανδρέου για την U13, Μιχάλης Λεοντίου, Κυριάκος Χρήστου, Βαγγέλης Ευαγγέλου για την U15 και Ανδρέας Γεωργίου για την U17.

Τις βραβεύσεις έκαναν εκτός του Προέδρου μας Λουκή Αρχοντίδη, ο Δήμαρχος Λακατάμιας κ. Λούκας Ιατρού, τα μέλη του Συμβουλίου μας κ.κ Αντρέας Αλεξάνδρου, Κωστάκης Λοΐζου, Μίκης Χριστοφορίδης, Χριστάκης Σπύρου και ο πρώην Πρόεδρος της ΣΠΕ Λακατάμιας Ανδρέας Σάββα.

Οι δέκα συνολικά τυχεροί της Βασιλόπιτας πήραν από μια μπάλα ποδοσφαίρου με το έμβλημα του σωματείου, ενώ σε όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ