English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ðïëý óçìáíôéêÞ íßêç óå Ýíá ðïëý äýóêïëï ãÞðåäï

Ðïëý óçìáíôéêÞ íßêç óå Ýíá ðïëý äýóêïëï ãÞðåäï

Ακüμη και ο διατητÞς χüρεψε στους βÜλτους.

Η πιο σημαντικÞ νßκη μÝχρι σÞμερα Þρθε στην πιο δýσκολη Ýδρα και στο πιο δýσκολο γÞπεδο.

Ακüμα και στη λÜσπη η ομÜδα μας Ýδειξε την ποιüτητα που διαθÝτει και κατÜφερε να καθαρßσει το παιχνßδι παßζοντας πÜρα πολý καλÜ σε üλη τη διÜρκεια του αγþνα.

Η μüνη διαφορÜ των δυο ημιχρüνων Þταν η αποτελεσματικüτητÜ μας, που ενþ στο πρþτο ημßχρονο εßχαμε στις 8 πολý καλÝς στιγμÝς 3 γκολ, στο δεýτερο αν και βρεθÞκαμε 5 φορÝς με τον αντßπαλο τερματοφýλακα εν τοýτοις τον αναδεßξαμε σε Þρωα του ΧαλκÜνορα, αφοý δεν καταφÝραμε να τον νικÞσουμε οýτε μια φορÜ.

Το πρþτο γκολ Þρθε μετÜ απü σÝντρα ακριβεßας του ΜÜρη και καταπληκτικü τελεßωμα του ΣωτÞρογλου, το δεýτερο με ωραßο σουτ Ýξω απü την περιοχÞ του Αντωνßου και το τρßτο με εξαιρετικÞ κεφαλιÜ του ΔημοσθÝνους μετÜ απü εκτÝλεση φÜουλ του ΜÜρη.

Εκτüς των πολλþν ευκαιριþν εßχαμε, ως συνÞθως, και Ýνα δοκÜρι με τον ΚαπαρτÞ. ¸να δοκÜρι εßχε και ο ΧαλκÜνορας στο 75ο του παιχνιδιοý.

Η εξαιρετικÜ ομαδικÞ δουλειÜ Ýφερε το επιθυμητü αποτÝλεσμα. Πολý σταθερüς ακüμα μια φορÜ ο ΜιχαÞλ, εξαιρετικÞ εμφÜνιση απü τους τÝσσερις της Üμυνας, ΚυριÜκου, Ματθαßου, ΘεοφÜνους και ΔημοσθÝνους. Καλýτερη φετινÞ εμφÜνιση του ΑριστοδÞμου και πολý ουσιαστικÞ παρουσßα απü τους ΚαπαρτÞ, ΣωτÞρογλου, ΜÜρη και Αντωνßου. Ο Φιλανιþτης πολý καλüς για τÝταρτο συνεχüμενο παιχνßδι Þταν ο συνδετικüς κρßκος Üμυνας και επßθεσης. ΣημαντικÞ βοÞθεια απü Κωνσταντßνου και Δημητρßου που Þρθαν σαν αλλαγÝς ενþ καλüς στο λßγο που αγωνßστηκε ο νεαρüς Σκþττης που πρüλαβε να χÜσει και μια κλασσικÞ ευκαιρßα, üταν το σουτ απü τα δυο μÝτρα αποκροýστηκε απü τον Πιτσιλßδη εντυπωσιακÜ.

Ευχαριστοýμε πολý για την φιλοξενßα τον ΧαλκÜνορα. Η νεανικÞ τους ομÜδα Ýχει πολý ταλαντοýχους παßκτες και μπορεß üταν εßναι πλÞρης να κερδßσει οποιονδÞποτε αντßπαλο.

Πολý δýσκολο παιχνßδι την ερχüμενη ΠαρασκευÞ με τον Αχυρþνα μια ποιοτικÞ ομÜδα, που Ýχει ανÜγκη απü βαθμοýς. Ελπßζουμε  η παρουσßα του κüσμου μας να εßναι τÝτοια που να ενισχýσει την ομÜδα μας σαν δωδÝκατος παßκτης.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS