English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Öéëéêü ìå Áãßá ÍÜðá

Öéëéêü ìå Áãßá ÍÜðá

ΠαρÜ την καλÞ εμφÜνιση η ομÜδα μας Ýχασε με 4-1 σε φιλικü που Ýγινε το απüγευμα της ΠαρασκευÞς απü την ομÜδα της Αγßας ΝÜπας. Ο προπονητÞς δοκßμασε διÜφορα πρÜγματα που μπορεß να φÜνουν χρÞσιμα στα επüμενα παιχνßδια και γενικÜ Ýμεινε ικανοποιημÝνος απü την ατομικÞ προσπÜθεια και επßδοση των παικτþν μας. Το πρþτο ημßχρονο στο οποßο οι δυο ομÜδες ξεκßνησαν ‘’γεμÜτες’’ τελεßωσε 1-1 με τον ΣωτÞρογλου να ισοφαρßζει το γκολ που με αυστηρü πÝναλτι εßχε προηγηθεß η ομÜδα της Α κατηγορßας. Στο δεýτερο ημßχρονο Ýγιναν 11 αλλαγÝς και πÞραν χρüνο üλοι οι παßκτες, üμως η εικüνα Þταν ακüμα καλýτερη με διαφορÜ την Ýλλειψη εμπειρßας των νεαρþν, που Ýδωσαν την ευκαιρßα στον αντßπαλο να εκμεταλλευθεß- τιμωρÞσει στιγμιαßες επιπολαιüτητες και να σκορÜρει ακüμα 3 φορÝς. ΕπανεμφÜνιση μετÜ απü καιρü του ΜιχÜλη Βαρβαρßτη που Ýδειξε να εßναι σε πολý καλÞ κατÜσταση και πÜρα πολý καλüς ο ΠÜνος Δημητρßου. ¶ρεσαν απü τους μικροýς οι ΙωσÞφ, Αγγελßνας, Ερωτοκρßτου και Σκþττης. Το ρεπü Ýδωσε τη δυνατüτητα στον Φιλανιþτη να ξεπερÜσει Ýνα μικροτραυματισμü του και να εßναι Ýτοιμος απü ΔευτÝρα να κÜνει 100% προπüνηση, ενþ ξεκουρÜσαμε τον τερματοφýλακα μας ΜιχαÞλ και τον ΜιχÜλη ΚυριÜκου. Στο φιλικü Ýπαιξε και ο ΔημÞτρης ΙγνατιÜδης, ο οποßος κÜνει μüνο προπονÞσεις καθþς δεν Ýχει δικαßωμα συμμετοχÞς.

Οι συνθÝσεις μας: Α ημßχρονο: Βαρβαρßτης, Ματθαßου, ΔημοσθÝνους, ΘεοφÜνους, ΙωÜννου ΜιχÜλης, Cresniqi, ΑριστοδÞμου, Αντωνßου, ΜÜρης, ΣωτÞρογλου και ΚαπαρτÞς 

B ημßχρονο: Βαρβαρßτης (ΝτρενÝα 70’), Στυλιανοý, ΙωσÞφ, ΙγνατιÜδης, Κωνσταντßνου, Ερωτοκρßτου, Σκþττης, ΙωÜννου ΓιÜννος, Αγγελßνας, Παπασωφρονßου (ΧατζηπÝτρου).

Η ομÜδα ξεκουρÜστηκε ΣÜββατο και ΚυριακÞ και θα προπονηθεß κανονικÜ τις επüμενες μÝρες για τον κρßσιμο αγþνα με τον Αχυρþνα Λιοπετριοý την ερχüμενη ΠαρασκευÞ στη ΛακατÜμια.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS