English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÌðëïõôæÜëé åðÝëáóç ìå áíáôñïðÞ

ÌðëïõôæÜëé åðÝëáóç ìå áíáôñïðÞ

Νßκη – ¸νταση

Νßκη – Μαχητικüτητα

Νßκη – Ομαδικü Πνεýμα

Νßκη –ΚÜλυψη üλων των χþρων

Με την εφαρμογÞ του πιο πÜνω, που αναρτÞθηκε στα αποδυτÞρια απü την ΤετÜρτη οι παßκτες μας Ýκαναν μια τερÜστια νßκη στο παιχνßδι ßσως της χρονιÜς για την Üνοδο.

Το Θ.Ο.Ι. εßχε σε üλο το 90’ τρομερÞ Ýνταση στις κινÞσεις του σε üλους τους χþρους του γηπÝδου, κÜνοντας τον αντßπαλο να εξασθενÞσει σιγÜ σιγÜ σωματικÜ και ψυχικÜ. Το ομαδικü πνεýμα και η μαχητικüτητα συνδυÜστηκαν και με καθαρü μυαλü üταν βρεθÞκαμε πßσω στο σκορ, μετÜ απü Ýνα καταπληκτικü απ ευθεßας κτýπημα φÜουλ του Βαρναβßδη, επιτρÝποντας στην ομÜδα να γυρßσει το παιχνßδι. Ο Ακρßτας δικαßως με την εμφÜνισÞ του διεκδικεß το κýπελλο και εßχε μÝχρι το παιχνßδι αυτü 11 αποτελÝσματα χωρßς Þττα, αλλÜ δικαßως επßσης Ýχασε το αÞττητü του απü μια ομÜδα που ειδικÜ στο δεýτερο ημßχρονο εßχε τρομερÞ απüδοση και κατÜφερε να ξεκλειδþσει την καλÞ και οργανωμÝνη αμυντικÞ συμπεριφορÜ των αντιπÜλων της, με συνδυασμÝνες ταχýτατες πλαγιοκοπÞσεις. ¸τσι μετÜ απü φοβερÞ ενÝργεια του Αντωνßου κÜθετη πÜσα στον Cresincs, δεýτερη πÜσα απü αυτüν στον ΚαπαρτÞ και τρßτη ασßστ του τελευταßου στον ΜÜρη, ο αρχηγüς της ομÜδας με Ýνα ασýλληπτο σουτ ισοφÜρισε και απü εκεß και πÝρα Þ μια φÜση διαδεχüταν την Üλλη. Στο 75ο ο Αντωνßου κÝρδισε πÝναλτι σε καθαρÞ ανατροπÞ του απü τον αντßπαλο αμυντικü, την εκτÝλεσÞ του ανÝλαβε ο ΚαπαρτÞς, αλλÜ ο εξαιρετικüς τερματοφýλακας του Ακρßτα απÝκρουσε üχι μüνο το πρþτο σουτ αλλÜ και το δεýτερο απü δυο σουτ μετÜ την επαναφορÜ της μπÜλας. Στο 83ο Þταν η σειρÜ του ΚαπαρτÞ να σκορÜρει μετÜ απü νÝα πλαγιοκüπηση και στο 86ο ο ΜÜρης προ κενÞς εστßας αξιοποßησε την πÜσα του ΚαπαρτÞ που εßχε περÜσει üποιον εßχε βρει μπροστÜ του.

¹ταν Ýνα απü τα καλýτερα παιχνßδια που Ýχουν γßνει φÝτος, Ýνα καθαρü ντÝρμπι ανÜμεσα στις δυο πιο φορμαρισμÝνες ομÜδες του πρωταθλÞματος και üσοι βρÝθηκαν στο γÞπεδο απüλαυσαν την ποιüτητα του αγþνα.

Πολý σταθερÞ για μια ακüμα φορÜ η αμυντικÞ συμπεριφορÜ μας, σημαντικÞ βοÞθεια απü τον τερματοφýλακÜ μας, που βοÞθησε να αντιμετωπßσουμε τα πολý καλÜ στημÝνα του Ακρßτα και φυσικÜ το ýψος του που εßναι σßγουρα το μεγαλýτερο στην κατηγορßα μας. ΚαλÞ εικüνα και απü τους κεντρþους, αν και Ýκαναν Ýνα λÜθος απειρßας στο φÜουλ, απü το οποßο δεχθÞκαμε το γκολ. Η επιθετικÞ μας γραμμÞ Þταν σε καλÞ μÝρα και με κορυφαßους τους ΜÜρη και ΚαπαρτÞ που σκüραραν και τροφοδüτησαν τÝλεια, Ýκαναν τα δýσκολα του πρþτου ημιχρüνου που μας Ýβαλε ο Ακρßτας πολý εýκολα στο δεýτερο.

Αξßζει να σημειωθεß και το δοκÜρι που εßχαμε στον αγþνα, ανεβÜζοντας Ýτσι τον συνολικü αριθμü των δοκαριþν κατÜ την φετινÞ περßοδο στα 18!

¸βδομη συνεχüμενη νßκη για την ομÜδα μας και 14ο παιχνßδι χωρßς Þττα.

Photo Gallery
NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS