English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Μπλουτζάλι επέλαση με ανατροπή

Μπλουτζάλι επέλαση με ανατροπή

Νίκη – Ένταση

Νίκη – Μαχητικότητα

Νίκη – Ομαδικό Πνεύμα

Νίκη –Κάλυψη όλων των χώρων

Με την εφαρμογή του πιο πάνω, που αναρτήθηκε στα αποδυτήρια από την Τετάρτη οι παίκτες μας έκαναν μια τεράστια νίκη στο παιχνίδι ίσως της χρονιάς για την άνοδο.

Το Θ.Ο.Ι. είχε σε όλο το 90’ τρομερή ένταση στις κινήσεις του σε όλους τους χώρους του γηπέδου, κάνοντας τον αντίπαλο να εξασθενήσει σιγά σιγά σωματικά και ψυχικά. Το ομαδικό πνεύμα και η μαχητικότητα συνδυάστηκαν και με καθαρό μυαλό όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μετά από ένα καταπληκτικό απ ευθείας κτύπημα φάουλ του Βαρναβίδη, επιτρέποντας στην ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Ακρίτας δικαίως με την εμφάνισή του διεκδικεί το κύπελλο και είχε μέχρι το παιχνίδι αυτό 11 αποτελέσματα χωρίς ήττα, αλλά δικαίως επίσης έχασε το αήττητό του από μια ομάδα που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε τρομερή απόδοση και κατάφερε να ξεκλειδώσει την καλή και οργανωμένη αμυντική συμπεριφορά των αντιπάλων της, με συνδυασμένες ταχύτατες πλαγιοκοπήσεις. Έτσι μετά από φοβερή ενέργεια του Αντωνίου κάθετη πάσα στον Cresincs, δεύτερη πάσα από αυτόν στον Καπαρτή και τρίτη ασίστ του τελευταίου στον Μάρη, ο αρχηγός της ομάδας με ένα ασύλληπτο σουτ ισοφάρισε και από εκεί και πέρα ή μια φάση διαδεχόταν την άλλη. Στο 75ο ο Αντωνίου κέρδισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του από τον αντίπαλο αμυντικό, την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Καπαρτής, αλλά ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του Ακρίτα απέκρουσε όχι μόνο το πρώτο σουτ αλλά και το δεύτερο από δυο σουτ μετά την επαναφορά της μπάλας. Στο 83ο ήταν η σειρά του Καπαρτή να σκοράρει μετά από νέα πλαγιοκόπηση και στο 86ο ο Μάρης προ κενής εστίας αξιοποίησε την πάσα του Καπαρτή που είχε περάσει όποιον είχε βρει μπροστά του.

Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει φέτος, ένα καθαρό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν την ποιότητα του αγώνα.

Πολύ σταθερή για μια ακόμα φορά η αμυντική συμπεριφορά μας, σημαντική βοήθεια από τον τερματοφύλακά μας, που βοήθησε να αντιμετωπίσουμε τα πολύ καλά στημένα του Ακρίτα και φυσικά το ύψος του που είναι σίγουρα το μεγαλύτερο στην κατηγορία μας. Καλή εικόνα και από τους κεντρώους, αν και έκαναν ένα λάθος απειρίας στο φάουλ, από το οποίο δεχθήκαμε το γκολ. Η επιθετική μας γραμμή ήταν σε καλή μέρα και με κορυφαίους τους Μάρη και Καπαρτή που σκόραραν και τροφοδότησαν τέλεια, έκαναν τα δύσκολα του πρώτου ημιχρόνου που μας έβαλε ο Ακρίτας πολύ εύκολα στο δεύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί και το δοκάρι που είχαμε στον αγώνα, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των δοκαριών κατά την φετινή περίοδο στα 18!

Έβδομη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας και 14ο παιχνίδι χωρίς ήττα.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ