English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 ÈÏÉ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ 6-0

U13 ÈÏÉ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ 6-0

ΜετÜ απü την πολý καλÞ εμφÜνιση την περασμÝνη εβδομÜδα, εκτüς Ýδρας με την Ομüνοια Λευκωσßας και το πολý σημαντικü απü βαθμολογικü απüψεως ισüπαλο αποτÝλεσμα, παρÜ üτι Þταν παραδεκτü απü üλους üτι αξßζαμε να κερδßσουμε, η ομÜδα μας επανÞλθε στις νßκες κερδßζοντας αυτÞ την αγωνιστικÞ τον Ολυμπιακü Λευκωσßας με 6-0. Το παιγνßδι Þταν Ýνας συνεχÞς μονüλογος για την ομÜδα μας και παιζüταν συνεχþς στο μισü γÞπεδο του αντιπÜλου. Οι παßκτες μας δημιοýργησαν διψÞφιο αριθμþν κλασσικþν ευκαιριþν, που αν Þταν πιο εýστοχοι και σοβαροß μπροστÜ απü το αντßπαλο τÝρμα το σκορ θα Þταν πολý μεγαλýτερο.

Το ερχüμενο ΣÜββατο παßζουμε Ýνα πολý σημαντικü παιγνßδι εκτüς Ýδρας με το πρωτοπüρο ΑΠΟΕΛ που εßναι και το τελευταßο σε αυτÞ την φÜση του πρωταθλÞματος. Θα προετοιμαστοýμε κατÜλληλα για να κερδßσουμε το παιγνßδι για να προχωρÞσουμε στην επüμενη φÜση του πρωταθλÞματος ανεξαρτÞτως Üλλων αποτελεσμÜτων. Με την παρουσßα της ομÜδας μας μÝχρι τþρα στο πρωτÜθλημα το πιο σημαντικü εßναι üτι κερδßσαμε το σεβασμü των αντιπÜλων μας τüσο για την αγωνιστικÞ μας παρουσßα αλλÜ και το Þθος μας, το ßδιο θα πρÜξουμε και το ερχüμενο ΣÜββατο παρÜ το μεγÜλο βαθμολογικü ενδιαφÝρον που Ýχει το παιγνßδι για την ομÜδα μας.

Οι σκüρερ της ομÜδας μας Þταν: Α. Κκþστη (2), Μ. Χριστοφüρου, Σ. ΤσαπαλÜς, Α. ΤσιÜκκας, Δ. Γρηγορßου (αυτογκüλ)

Η σýνθεση της ομÜδας Þταν: Γ. Σþζου, Αιμßλιος Θεοδþρου (Η. ΠερπÝρης), Α. Θεοδþρου, Μ. ΚεκκουρÞς, Μ. Χριστοφüρου, Σ. ΤσαπαλÜς (Χ. ΚουτσουρÜς), Β. Κουμßδης (Γ. ΠαναγÞ), Α. ΤσικκÜς (Α. ΤσιÜκκας), Χ. ΠαπαθεοχÜρους, Α. Μακρυγιþργης, Α. Κκþστη (Η. Χρßστου)

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS