English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U21 ΘΟΙ VS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

U21 ΘΟΙ VS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με πολύ θέληση και αρκετό πάθος καταφέραμε να κερδίσουμε την αντίστοιχη ομάδας της Αναγέννησης Δερύνειας με σκορ 5 - 1. Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση τη φάση που δεχτήκαμε το γκολ, προηγηθήκαμε με 3-1 χάνοντας και πέναλτι. Το δεύτερο ημίχρονο οι προσπάθειες μας δεν ήταν στο μέγιστο και ούτε το ομαδικό πνεύμα λειτούργησε για να φτάσουμε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Πετύχαμε ακόμη δύο γκολ στον εξασθενημένο αντίπαλο μας, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες και χωρίς καλή ομαδική συνεργασία.

Σαν γενική εικόνα, επιστρέψαμε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, με μία καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με ένα σχετικά αδύνατο αντίπαλο.

Καλή εμφάνιση για όλα τα παιδιά, Χατρικ από το Γιώργο Σκώττη και 2 γκολ από το Δήμο Αγγελίνα. Πολύ καλή η παρουσία του Αντρέα Κουρτέλλα που επέστρεψε μετά από τρείς εβδομάδες, αφού ξεπέρασε μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζουμε την φορμαρισμένη ομάδα της ΠΑΕΕΚ (5 συνεχώμενες νίκες) σε ένα αγώνα που θα κρίνει πολλά για την προνομιούχα τέταρτη θέση, αφού βρίσκεται μόλις ένα βαθμό κάτω από εμάς.

Σύνθεση: Βίκτωρας Ντρενέα, Αντρέας Κουρτέλλας, Γιώργος Δρουσιώτης (Γιώργος Σταύρου), Γιώργος Σκώττης (Θεοδώρου Σοφόκλης), Νικολάου Λεωνίδας, Παύλος Ιωσήφ, Ερωτοκρίτου Σταύρος, Κουμπαρής Γιώργος (Αντρέας Χ'' Πέτρου), Παπασωφρονίου Κων/νος, Αγγελίνας Δήμος

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ