English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 ΑΠΟΕΛ-ΘΟΙ 3-1

U13 ΑΠΟΕΛ-ΘΟΙ 3-1

Η ομάδα μας στο τελευταίο παιγνίδι με το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Το παιγνίδι είχε τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα μας και φόρτωσε τους παίκτες μας με πάρα πολύ άγχος.Αν όμως θέλουμε να ανεβούμε επίπεδο, πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το άγχος και να κτυπούμε τέτοια παιγνίδια ανεξάρτητα αν  παίζουμε εκτός έδρας με την πρωτοπόρο ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο το παιγνίδι ήταν μέτριο με λιγοστές φάσεις με το ΑΠΟΕΛ να έχει μια φλύαρη υπεροχή. Σε μια όμως από τις λιγοστές οργανωμένες επιθέσεις που έκανε η ομάδα μας, ο Α. Κκώστη μετά από πάσα που πήρε, μπήκε με πολύ ωραίο τρόπο στην μεγάλη επανορθωτική και ανατράπηκε καθαρά από τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός της ομάδας Μ. Χριστοφόρου και έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο πολύ καλός αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Ναούμ πήρε την μπάλα από το κέντρο και με μια πολύ καλή επέλαση ντρίπλαρε όλους τους παίκτες που βρήκε της ομάδας μας, που απλά μάρκαραν με τα μάτια και με δυνατό σουτ έξω από την επανορθωτική έκανε το 1-1. Από το σημείο αυτό η ομάδα μας κατέρρευσε, και είχε παθητικό ρόλο στο παιγνίδι και φυσιολογικά δέχτηκε ακόμα δύο γκολ στο 57ο και 60ο λεπτό.

Μετά το τέλος του αγώνα και την λύπη μας για την απογοητευτική εμφάνιση μας, μετριάστηκε όταν πληροφορηθήκαμε την νίκη της Ομόνοιας επί του Χαλκάνωρα με 3-2 και έτσι η ομάδα μας δίκαια έμεινε στη τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για να διεκδικήσει την συμμετοχή της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση της ομάδς μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου (Ε. Ξενοφώντος), Α. Θεοδώρου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώργης (Χ. Κουτσουράς), Β. Κουμίδης, Α. Τσικκάς (Α. Τσιάκκας), Χ. Παπαθεοχάρους (Γ. Παναγή) Α. Κκώστη. Η. Περπέρης (Γ. Νικολάου)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ