English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U21 ΘΟΙ VS ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 3 – 1

U21 ΘΟΙ VS ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 3 – 1

Μία από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις κάναμε στο χθεσινό παιχνίδι των νέων μας με αντίπαλο την ομάδα της Καρμιώτισσας, που εμφανίστηκε ενισχυμένη με παίκτες της Α΄ ομάδας (JOSE VITOR JARDIM VIEIRA - MARIAN-ALEXANDRU NEAGU).

Ενισχυμένη και η δική μας ομάδα (Στέλιος Ματθαίου, Γιάννος Ιωάννου, Βλάσης Στυλιανού) μαζί με τους υπόλοιπους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φθάσουμε δίκαια στη νίκη και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Εξαιρετικές φάσεις κόντρα επίθεσης, φάσεις με πολύ καλούς συνδυασμούς, αρκετό τρέξιμο και ποιοτικές αλλαγές, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής μας εικόνας.

Η καλή χθεσινή εμφάνιση μας θα έχει συνέχεια και για τα τελευταία πέντε παιχνίδια που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Πολύ καλή εμφάνιση από όλους, εξαιρετική προσπάθεια από το νεαρό Κωνσταντίνο Παπασωφρονίου, ο οποίος ήταν ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης του αγώνα και παράλληλα από τους διακριθέντες. Δύο γκολ από τους στρατεύσιμους Γιώργο Κουμπαρή και ένα από το Λεωνίδα Νικολάου.

Δύσκολη έξοδο την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα νέων της Παρεκλησιάς.

Σύνθεση: Βίκτωρας Ντρενέα, Αντρέας Κουρτέλλας, Γιώργος Δρουσιώτης (Νικολάου Λεωνίδας), Παύλος Ιωσήφ, Γιάννος Ιωάννου, Κουμπαρής Γιώργος (Αντρέας Λοΐζου), Παπασοφρωνίου Κων/νος, Δήμος Αγγελίνας (Σοφοκλής Θεοδώρου), Αντρέας Πάλλης, Στέλιος Ματθαίου, Βλάσης Στυλιανού.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ