English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÌðáñÜæ U13 ÈÏÉ-ÁÐÏÅË 1-0

ÌðáñÜæ U13 ÈÏÉ-ÁÐÏÅË 1-0

Η ομÜδας μας κÝρδισε την πολý αξιüμαχη ομÜδα του ΑΠΟΕΛ (2) με σκορ 1-0 και πÝρασε δßκαια στην επüμενη φÜση του πρωταθλÞματος (Premier).

Το πρþτο ημßχρονο και λüγω της κρισιμüτητας του αγþνα οι παßκτες και τον δýο ομÜδων μπÞκαν αγχωμÝνοι και οι φÜσεις που δημιουργÞθηκαν Þταν λιγοστÝς μπροστÜ στις δýο εστßες .Η ομÜδα μας δεν εßχε καλÞ κυκλοφορßα αυτü συνÝτεινε φυσικÜ και απü τις πολý καλÝς πιÝσεις απü τους παßκτες του ΑΠΟΕΛ στο χþρο του κÝντρου.

Το δεýτερο ημßχρονο εßχε εντελþς διαφορετικÞ εικüνα. Η ομÜδα μας μπÞκε πολý δυνατÜ και με πιο πολλÝς δυνÜμεις, βελτßωσε και την κυκλοφορßα της και Ýβγαλε αρκετÝς επιθÝσεις απü τα πλÜγια. Σε αυτü συνÝτεινε και η αλλαγÞ μας που Ýγινε στην αρχÞ του δευτÝρου ημιχρüνου, που πÝρασε ο ΧÜρης ΠαπαθεοχÜρους στα φτερÜ απü δεξιÜ και ξÝροντας üτι το αδýνατο σημεßο του ΑΠΟΕΛ Þταν τα πλÜγια Ýκανε üτι Þθελε απü την δεξιÜ πλευρÜ. ¸κανε αρκετÝς επελÜσεις απü την δεξιÜ πτÝρυγα και σε μια απü αυτÝς προÞλθε και το γκολ που σημεßωσε ο μüνιμος σκüρερ της ομÜδας Α. Κκþστη και Ýκανε το 1-0. Απü το σημεßο αυτü η ομÜδας μας κυριÜρχησε στο γÞπεδο, εßχε δοκÜρι σε Ýνα πολý καλü σουτ απü τα πλÜγια με τον Α. Μακρυγιþργη και Ýχασε μερικÝς κλασικÝς ευκαιρßες, που εßτε πÝρασαν λßγο Ýξω απü την εστßα, εßτε απÝκρουσε ο πολý καλüς τερματοφýλακας του ΑΠΟΕΛ. Η ομÜδα του ΑΠΟΕΛ το δεýτερο ημßχρονο περιορßστηκε σε παθητικü ρüλο και εßχε μßα μüνο ευκαιρßα με Ýνα δυνατü σουτ Ýξω απü την επανορθωτικÞ στο τελευταßο λεπτü, που απÝκρουσε ο τερματοφýλακας μας.

Πολý καλÞ παρουσßα εßχαν üλοι οι παßκτες μας, κυρßως το δεýτερο ημßχρονο, ξεχþρισαν üμως Χ. ΠαπαθεοχÜρους, Α. Μακρυγιþργης, Α. Κκþστη, Γ. ΝικολÜου, Μ. Χριστοφüρου, Σ. ΤσαπαλÜς και Α. Θεοδþρου.

Νιþθουμε μεγÜλη χαρÜ και τιμÞ για την ομÜδα μας, που πÝρασε στην επüμενη φÜση αγωνιζüμενη μÝσα σε Ýνα πολý δυνατü üμιλο που κρßθηκε η πρüκριση την τελευταßα αγωνιστικÞ. Οι παßκτες μας θα Ýχουν την ευκαιρßα να αγωνιστοýν παγκýπρια σε Ýνα üμιλο με παραδοσιακÜ πολý καλÝς ομÜδες, üπως ΑΕΛ Λεμεσοý, Ανüρθωση Αμμοχþστου, Παραλßμνι κλπ. Ο στüχος μας εßναι οι παßκτες μας να αποκτÞσουν τις ανÜλογες εμπειρßες, που θα τους βοηθÞσει στην περαιτÝρω ανÝλιξÞ τους.

Η σýνθεση της ομÜδα μας Þταν: Γ. Σþζου, Αιμßλιος Θεοδþρου, Γ. ΝικολÜου, Δ. ΕυαγγÝλου, Μ. Χριστοφüρου, Α. Μακρυγιþργης (Γ. Ελευθερßου), Β. Κουμßδης, Σ. ΤσαπαλÜς, Α. ΤσικκÜς, (Χ. ΚουτσουρÜς), Α. Κκþστη, Η. ΠερπÝρης (Χ. ΠαπαθεοχÜρους)

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS