English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Μπαράζ U13 ΘΟΙ-ΑΠΟΕΛ 1-0

Μπαράζ U13 ΘΟΙ-ΑΠΟΕΛ 1-0

Η ομάδας μας κέρδισε την πολύ αξιόμαχη ομάδα του ΑΠΟΕΛ (2) με σκορ 1-0 και πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος (Premier).

Το πρώτο ημίχρονο και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα οι παίκτες και τον δύο ομάδων μπήκαν αγχωμένοι και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν λιγοστές μπροστά στις δύο εστίες .Η ομάδα μας δεν είχε καλή κυκλοφορία αυτό συνέτεινε φυσικά και από τις πολύ καλές πιέσεις από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στο χώρο του κέντρου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και με πιο πολλές δυνάμεις, βελτίωσε και την κυκλοφορία της και έβγαλε αρκετές επιθέσεις από τα πλάγια. Σε αυτό συνέτεινε και η αλλαγή μας που έγινε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, που πέρασε ο Χάρης Παπαθεοχάρους στα φτερά από δεξιά και ξέροντας ότι το αδύνατο σημείο του ΑΠΟΕΛ ήταν τα πλάγια έκανε ότι ήθελε από την δεξιά πλευρά. Έκανε αρκετές επελάσεις από την δεξιά πτέρυγα και σε μια από αυτές προήλθε και το γκολ που σημείωσε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Α. Κκώστη και έκανε το 1-0. Από το σημείο αυτό η ομάδας μας κυριάρχησε στο γήπεδο, είχε δοκάρι σε ένα πολύ καλό σουτ από τα πλάγια με τον Α. Μακρυγιώργη και έχασε μερικές κλασικές ευκαιρίες, που είτε πέρασαν λίγο έξω από την εστία, είτε απέκρουσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ το δεύτερο ημίχρονο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και είχε μία μόνο ευκαιρία με ένα δυνατό σουτ έξω από την επανορθωτική στο τελευταίο λεπτό, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας μας.

Πολύ καλή παρουσία είχαν όλοι οι παίκτες μας, κυρίως το δεύτερο ημίχρονο, ξεχώρισαν όμως Χ. Παπαθεοχάρους, Α. Μακρυγιώργης, Α. Κκώστη, Γ. Νικολάου, Μ. Χριστοφόρου, Σ. Τσαπαλάς και Α. Θεοδώρου.

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή για την ομάδα μας, που πέρασε στην επόμενη φάση αγωνιζόμενη μέσα σε ένα πολύ δυνατό όμιλο που κρίθηκε η πρόκριση την τελευταία αγωνιστική. Οι παίκτες μας θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν παγκύπρια σε ένα όμιλο με παραδοσιακά πολύ καλές ομάδες, όπως ΑΕΛ Λεμεσού, Ανόρθωση Αμμοχώστου, Παραλίμνι κλπ. Ο στόχος μας είναι οι παίκτες μας να αποκτήσουν τις ανάλογες εμπειρίες, που θα τους βοηθήσει στην περαιτέρω ανέλιξή τους.

Η σύνθεση της ομάδα μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Γ. Νικολάου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώργης (Γ. Ελευθερίου), Β. Κουμίδης, Σ. Τσαπαλάς, Α. Τσικκάς, (Χ. Κουτσουράς), Α. Κκώστη, Η. Περπέρης (Χ. Παπαθεοχάρους)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ