English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U21 ÅÍ ÐÁÑÅÊÊËÇÓÉÁÓ VS ÅÍ ÈÏÉ ËÁÊÁÔÁÌÉÁÓ 0 – 3

U21 ÅÍ ÐÁÑÅÊÊËÇÓÉÁÓ VS ÅÍ ÈÏÉ ËÁÊÁÔÁÌÉÁÓ 0 – 3

Ακüμη Ýνα τρßποντο απü τη Λεμεσü

ΜετÜ την νßκη του ΣαββÜτου της Α´ ομÜδας στη Λεμεσü (κερδßσαμε τον ΕΝΥ ¾ψωνα με σκορ 1 - 3), την επομÝνη μÝρα, η ομÜδα νÝων, μιμÞθηκε τους μεγÜλους κερδßζοντας και πÜλι στη Λεμεσü την ομÜδα νÝων της ΕΝ ΠαρεκκλησιÜς με σκορ 0–3.

Η ομÜδα μας παρουσιÜστηκε με πολý σοβαρüτητα και διÜθεση για νßκη και απü την αρχÞ επιβÜλαμε τον ρυθμü μας. ΠροηγηθÞκαμε στο 16´ μετÜ απü ωραßο συνδυασμü του ΒλÜση Στυλιανοý και του ΔÞμου Αγγελßνα με τον τελευταßο να στÝλνει την μπÜλα στα δßκτυα με διαγþνιο σουτ. Το α´ ημßχρονο συνεχßστηκε με τον ßδιο ρυθμü, δηλαδÞ να ελÝγχουμε το παιχνßδι και να χÜνουμε και Üλλες ευκαιρßες.

Στο β´ ημßχρονο σημειþσαμε στο 56' το 0-2, με το Γιþργο Σκþττη να καρφþνει με κεφαλιÜ τον αντßπαλο τερματοφýλακα απü τα δýο μÝτρα, μετÜ απü ωραßα σÝντρα του Γιþργου ΚουμπαρÞ. Με απερßσκεπτες ενÝργειες (διαμαρτυρßα στο α´ ημßχρονο και Üσκοπο φÜουλ Ýξω απü τα τετρÜγωνα του αντιπÜλου) ο Γιþργος Σκþττης δÝχθηκε δεýτερη κßτρινη και αποβλÞθηκε στο 82´ . ¸στω και δÝκα παßκτες καταφÝραμε να σημειþσουμε και τρßτο γκολ μετÜ απü ωραßα πλÜγια ενÝργεια του Κωνσταντßνου Παπασωφρονßου και σουτ απü τον επερχüμενο στη φÜση Λεωνßδα ΝικολÜου.

Πρþτη εμφÜνιση για τον 17χρονο Παναγιþτη ΖωδιÜτη. Παιχνßδι στα πüδια του Ýβαλε ο τερματοφýλακας μας ΜιχÜλης Βαρβαρßτης.

Την επüμενη εβδομÜδα δßνουμε στην Ýδρα μας, τον κρισιμüτερο αγþνα του πρωταθλÞματος, με αντßπαλο την ομÜδα της Ομüνοιας Αραδßππου. Ισοβαθμοýμε στην τρßτη θÝση μαζß και με την ΠΑΕΕΚ, και σε περßπτωση νßκης, αποκτοýμε σοβαρü προβÜδισμα για Üνοδο στο πρωτÜθλημα νÝων Α´ Κατηγορßας, αφοý θα απομÝνουν τρßα μüνο παιχνßδια για την λÞξη του πρωταθλÞματος.

Στην φωτογραφßα δεξιÜ ο στρατεýσιμος Λεωνßδας ΝικολÜου που σημεßωσε γκολ για δεýτερο συνεχüμενο παιχνßδι ως αλλαγÞ.

Σýνθεση : ΜιχÜλης Βαρβαρßτης, ΑντρÝας ΠÜλλης, ΑντρÝας ΚουρτÝλλας, Γιþργος Σκþττης, Θεοδþρου Σοφüκλης (Γιþργος ΑβραÜμ), Αγγελßνας ΔÞμος (ΝικολÜου Λεωνßδας), Παýλος ΙωσÞφ, Ερωτοκρßτου Σταýρος, ΚουμπαρÞς Γιþργος (ΖωδιÜτης Παναγιþτης), Παπασωφρονßου Κων/νος, ΒλÜσης Στυλιανοý.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS