English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U21 ΕΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ VS ΕΝ ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 0 – 3

U21 ΕΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ VS ΕΝ ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 0 – 3

Ακόμη ένα τρίποντο από τη Λεμεσό

Μετά την νίκη του Σαββάτου της Α΄ ομάδας στη Λεμεσό (κερδίσαμε τον ΕΝΥ Ύψωνα με σκορ 1 - 3), την επομένη μέρα, η ομάδα νέων, μιμήθηκε τους μεγάλους κερδίζοντας και πάλι στη Λεμεσό την ομάδα νέων της ΕΝ Παρεκκλησιάς με σκορ 0–3.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πολύ σοβαρότητα και διάθεση για νίκη και από την αρχή επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Προηγηθήκαμε στο 16΄ μετά από ωραίο συνδυασμό του Βλάση Στυλιανού και του Δήμου Αγγελίνα με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα με διαγώνιο σουτ. Το α΄ ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό, δηλαδή να ελέγχουμε το παιχνίδι και να χάνουμε και άλλες ευκαιρίες.

Στο β΄ ημίχρονο σημειώσαμε στο 56' το 0-2, με το Γιώργο Σκώττη να καρφώνει με κεφαλιά τον αντίπαλο τερματοφύλακα από τα δύο μέτρα, μετά από ωραία σέντρα του Γιώργου Κουμπαρή. Με απερίσκεπτες ενέργειες (διαμαρτυρία στο α΄ ημίχρονο και άσκοπο φάουλ έξω από τα τετράγωνα του αντιπάλου) ο Γιώργος Σκώττης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε στο 82΄ . Έστω και δέκα παίκτες καταφέραμε να σημειώσουμε και τρίτο γκολ μετά από ωραία πλάγια ενέργεια του Κωνσταντίνου Παπασωφρονίου και σουτ από τον επερχόμενο στη φάση Λεωνίδα Νικολάου.

Πρώτη εμφάνιση για τον 17χρονο Παναγιώτη Ζωδιάτη. Παιχνίδι στα πόδια του έβαλε ο τερματοφύλακας μας Μιχάλης Βαρβαρίτης.

Την επόμενη εβδομάδα δίνουμε στην έδρα μας, τον κρισιμότερο αγώνα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ομάδα της Ομόνοιας Αραδίππου. Ισοβαθμούμε στην τρίτη θέση μαζί και με την ΠΑΕΕΚ, και σε περίπτωση νίκης, αποκτούμε σοβαρό προβάδισμα για άνοδο στο πρωτάθλημα νέων Α΄ Κατηγορίας, αφού θα απομένουν τρία μόνο παιχνίδια για την λήξη του πρωταθλήματος.

Στην φωτογραφία δεξιά ο στρατεύσιμος Λεωνίδας Νικολάου που σημείωσε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ως αλλαγή.

Σύνθεση : Μιχάλης Βαρβαρίτης, Αντρέας Πάλλης, Αντρέας Κουρτέλλας, Γιώργος Σκώττης, Θεοδώρου Σοφόκλης (Γιώργος Αβραάμ), Αγγελίνας Δήμος (Νικολάου Λεωνίδας), Παύλος Ιωσήφ, Ερωτοκρίτου Σταύρος, Κουμπαρής Γιώργος (Ζωδιάτης Παναγιώτης), Παπασωφρονίου Κων/νος, Βλάσης Στυλιανού.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ