English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Η Ορμήδεια ανέβαλε τη στέψη

Η Ορμήδεια ανέβαλε τη στέψη

Από ένα ημίχρονο από ένα βαθμό, άνοδος στη Β κατηγορία χωρίς πανηγυρισμούς.

Εξαιρετικά καλή στο Α ημίχρονο η ομάδα μας, έδειξε τα καλά της στοιχεία, προηγήθηκε με τον Δημητρίου, δεν αξιοποίησε ευκαιρίες και κατοχή και αφήνοντας στο παιχνίδι την Ορμήδεια το «πλήρωσε» στο Β ημίχρονο, με απώλεια βαθμών, όντας κουρασμένη από τον εξωφρενικό ρυθμό που έδωσε στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Η Ορμήδεια παίζοντας ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου κατάφερε να ανατρέψει δυο φορές τα αρνητικά δεδομένα και να ισοφαρίσει σε 1-1 και 2-2 τα γκολ των Δημητρίου και Σωτήρογλου. Μάλιστα κατάφερε να δημιουργήσει και δυο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Η δύναμη κυριάρχησε και η αδυναμία μας να ελέγξουμε τα νεύρα και την ένταση, που ήθελαν να επιβάλουν οι αντίπαλοι σαν αντίδοτο στην ποιότητά μας, μας οδήγησε σε κακό παιχνίδι και χείριστες επιλογές στη διαχείριση του αγώνα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο και μας οδηγεί και μαθηματικά στη Β΄ κατηγορία, όπου είναι η παραδοσιακή θέση της ομάδας, βγαίνοντας από τα πέτρινα χρόνια των χιλίων προβλημάτων από την πτώση από την Α΄ κατηγορία το 2006.

Το γεγονός αυτό αδίκως παραγνωρίστηκε και δεν πανηγυρίστηκε από κανένα μας λόγω της έντασης του αγώνα. Παρόλο που ένας νικητής δεν συμβιβάζεται ποτέ με λιγότερο από τη νίκη, αν μη τι άλλο είναι αγνωμοσύνη προς τους παίκτες, που έχουν πετύχει το βασικό στόχο της ανόδου, κάνοντας μια αήττητη πορεία 18 αγωνιστικών με 12 νίκες και 6 ισοπαλίες να μην απολαύσουν και να τιμηθούν για το επίτευγμά τους.

Να σημειώσουμε ότι η άνοδος στη Β Κατηγορία έχει κριθεί και μαθηματικά, αφού οι αντίπαλοι μας έχουν αγώνα μεταξύ τους και ως εκ τούτου μόνο ο ένας εκ των δυο έχει μαθηματικές ελπίδες να καλύψει τη διαφορά που μας χωρίζει. Η διευκρίνιση αυτή κρίθηκε αναγκαία, γιατί κάποια ιστοσελίδα κάλυψε το αποτέλεσμα του αγώνα με τίτλο «ούτε άνοδος, ούτε τίτλος», που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ