English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Είμαστε πια πρωταθλητές...

Είμαστε πια πρωταθλητές...

15η ΝΙΚΗ = ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με ακόμα δύο παιχνίδια σε εκκρεμότητα η ομάδα μας έχει κατακτήσει μαθηματικά και το πρωτάθλημα μετά την άνοδο. Την επόμενη αγωνιστική το Θ.Ο.Ι. θα αντιμετωπίσει χωρίς άγχος την μόνη ομάδα που είναι στο επίπεδό μας και «αμφισβητεί» το αήττητό μας για 19 παιχνίδια, τον ΑΣΙΛ. Στο ντέρμπι αυτό μεταξύ πρώτου και δευτέρου ελπίζουμε να είναι παρών ο κόσμος μας έστω και ετεροχρονισμένα για να πανηγυρίσουμε μαζί την απονομή του πρωταθλήματος, όχι μεταξύ συγγενών και φίλων όπως έγινε μετά το παιχνίδι των Λατσιών και το 0-3 . Στο παιχνίδι τώρα της περασμένης αγωνιστικής το μόνο που άξιζε ήταν τα 3 καταπληκτικά γκολ που ήρθαν μετά από εξαιρετικές ομαδικές ενέργειες και σπουδαία τελειώματα από τον Πέτρο Φιλανιώτη ( 2) και Ευγένιο Αντωνίου. Στο υπόλοιπο παιχνίδι αξιοσημείωτα είναι τα δοκάρια για το Θ.Ο.Ι. με τον Μάρη και τον Kresniq και το χαμένο πέναλτι που κέρδισε ο Κυριάκου αλλά εκτέλεσε άουτ ο Σωτήρογλου. Η φιλότιμη ομάδα του Εθνικού Λατσιών παρά τις πολλές ελλείψεις είχε αξιοπρεπή παρουσία και απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον Μιχαήλ, που είχε ακόμα μια πολύ θετική παρουσία στο πρωτάθλημα.

Εξαιρετικός ο χλοοτάπητας στο γήπεδο των Λατσιών έδωσε τη δυνατότητα περιστασιακά να δείξουμε κάποιες από τις τεχνικές μας αρετές σαν άτομα και σαν ομάδα.

Ο μόνος στόχος που έχει απομείνει πέραν του αγωνιστικού είναι και η κατάκτηση του κυπέλλου ήθους, ένας εφικτός στόχος και ιδιαίτερα τιμητικός.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ