English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 ΘΟΙ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0

U13 ΘΟΙ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στην νέα φάση του παγκύπριου πρωταθλήματος (Premier) όπου μετέχουν πολύ αξιόλογες ομάδες. Την περασμένη βδομάδα πέτυχε την πρώτη μεγάλη νίκη επί της Ε. Ν. Παραλιμνίου με 4-1 και είχαμε και συνέχεια και αυτή την εβδομάδα με μία πολύ σημαντική νίκη επί της Ανόρθωσης Αμμοχώστου με 1-0. Η νίκη μας αυτή μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και περηφάνια, γιατί επιτεύχθηκε επί ενός πολύ αξιόμαχου αντιπάλου, που περιλάμβανε παίκτες επίλεκτους από όλες τις ομάδες και επαρχίες που ανήκουν στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Το πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό πετύχαμε το γκολ με δυνατό σουτ του Β. Κουμίδη. Στην συνέχεια η ομάδα μας κυριάρχησε στο παιγνίδι και έχασε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η Ανόρθωση ισοζύγισε το παιγνίδι και έχασε κλασική ευκαιρία με πλασέ από την μικρή περιοχή, που ανάγκασε τον τερματοφύλακα μας Γ. Σώζου να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρ’ όλο που είχαμε πολύ δυνατό αέρα εναντίον μας μπήκαμε πολύ καλά και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και ειδικά στο χώρο του κέντρου. Στα τελευταία στάδια του αγώνα χάθηκαν μερικές καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Διακριθέντες από την ομάδα μας ήταν όλοι οι παίκτες, που αγωνίστηκαν με πολύ πάθος, αλλά ειδικά ο τερματοφύλακας μας Γ. Σώζου και τρεις παίκτες του κέντρου Β .Κουμίδης, Μ. Χριστοφόρου, Σ. Τσαπαλάς καθώς και οι δύο ακραίοι μπακ Α. Θεοδώρου και Δ. Ευαγγέλου.

Η σύνθεση της ομάδα μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Γ. Νικολάου (Χ. Κουτσουράς), Α. Θεοδώρου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώργης (Χ. Παπαθεοχάρους), Β. Κουμίδης, Σ. Τσαπαλάς (Α. Αγγελή), Α. Τσικκάς (Η. Περπέρης), Α. Κκώστη (Γ.Ελευθερίου)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ