English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 Í&Ó ÅÑÇÌÇÓ-ÈÏÉ 1-5

U13 Í&Ó ÅÑÇÌÇÓ-ÈÏÉ 1-5

Με μια ακüμα πολý καλÞ εμφÜνιση η ομÜδα μας πÝτυχε την τρßτη συνεχüμενη νßκη σε ισÜριθμα παιγνßδια. ΑυτÞ την φορÜ επιτεýχθηκε εκτüς Ýδρας, επß της ομÜδας Ν.& Σ. ΕρÞμη, στο γÞπεδο της Παρεκκλησßας στην Λεμεσü.

Το παιγνßδι Ýγινε κÜτω απü συνεχÞ βροχÞ. Παρ’ üλο που προηγÞθηκε Üλλο παιγνßδι, ο αγωνιστικüς χþρος Þταν σε πολý καλÞ κατÜσταση .ΠραγματικÜ αξßζουν συγχαρητÞρια στους ανθρþπους της ΠαρεκκλησιÜς.

Η ομÜδα μας προσαρμüστηκε γρÞγορα στις συνθÞκες του αγþνα. ΜπÞκε πολý δυνατÜ απü την αρχÞ και πßεσε τον αντßπαλο και σε μια απü τις οργανωμÝνες επιθÝσεις μας στο 15 λεπτü πÝτυχε το γκολ με τον Α. ΚΚþστη. Η αντßπαλη ομÜδα üμως σε μια αντεπßθεση μας βρÞκε σε κακÞ αμυντικÞ ισορροπßα και με τον καλýτερο της παßκτη Ν. Κωνσταντßνου στο 20 λεπτü πÝτυχε γκολ και Ýφερε το παιγνßδι στα ßσα. Οι παßκτες μας δεν επηρεÜστηκαν απü την ισοφÜριση και συνÝχισαν να Ýχουν την υπεροχÞ και σε μια ωραßα επιθετικÞ συνεργασßα Χ. ΠαπαθεοχÜρους και Α. Κκþστη ο τελευταßος πÝτυχε στο 25 λεπτü το 1-2.

Στο δεýτερο ημßχρονο μπÞκαμε πολý αποφασιστικÜ απü τα πρþτα λεπτÜ για να τελειþσουμε το παιγνßδι, πρÜγμα το οποßο Ýγινε στο 7ο λεπτü να πετυχαßνουμε το 1-3 με τον Α .Κκþστη (χατ τρικ).Το τÝταρτο γκολ πÝτυχε μετÜ απü απευθεßας φÜουλ ο αρχηγüς της ομÜδας μας Μ. Χριστοφüρου και το πÝμπτο γκολ πÝτυχε ο Χ. ΠαπαθεοχÜρους με πλασÝ.

Πολý καλÞ προσπÜθεια απ´ üλους τους ποδοσφαιριστÝς που αγωνßστηκαν αλλÜ ξεχþρισαν ιδιαßτερα ο Α. Κκþστη, Μ. Χριστοφüρου, Α. Μακρυγιþρης, Σ. ΤσαπαλÜς και Χ. ΠαπαθεοχÜρους.

 

Εßμαστε διπλÜ χαροýμενοι και περÞφανοι αυτÞ την εβδομÜδα γιατß η πρþτη ομÜδα του ΘΟΙ κατÝκτησε και μαθηματικÜ πανÜξια το πρωτÜθλημα και ανÝβηκε πανηγυρικÜ στη β´ κατηγορßα και η δεýτερη ομÜδα ανÝβηκε στην πρþτη κατηγορßα του πρωταθλÞματος νÝων. Αυτü δεßχνει την πολý καλÞ δουλειÜ σε βÜθος που γßνεται στο σωματεßο μας.

Η σýνθεση της ομÜδας μας Þταν: Γ. Σþζου, Αιμßλιος Θεοδþρου, Α. Θεοδþρου, Γ. ΝικολÜου (Χ. ΚουτσουρÜς), Α. Μακρυγιþργης, Μ. Χριστοφüρου, Σ. ΤσαπαλÜς, Β. Κουμßδης (Α. ΤσιÜκκας), Η. ΠερπÝρης (Α. ΤσικκÜς), Χ. ΠαπαθεοχÜρους (Χ. Μεσßτης), Α. Κκþστη (Η.Χρßστου)

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS