English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 Ν&Σ ΕΡΗΜΗΣ-ΘΟΙ 1-5

U13 Ν&Σ ΕΡΗΜΗΣ-ΘΟΙ 1-5

Με μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα μας πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιγνίδια. Αυτή την φορά επιτεύχθηκε εκτός έδρας, επί της ομάδας Ν.& Σ. Ερήμη, στο γήπεδο της Παρεκκλησίας στην Λεμεσό.

Το παιγνίδι έγινε κάτω από συνεχή βροχή. Παρ’ όλο που προηγήθηκε άλλο παιγνίδι, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση .Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Παρεκκλησιάς.

Η ομάδα μας προσαρμόστηκε γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα. Μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή και πίεσε τον αντίπαλο και σε μια από τις οργανωμένες επιθέσεις μας στο 15 λεπτό πέτυχε το γκολ με τον Α. ΚΚώστη. Η αντίπαλη ομάδα όμως σε μια αντεπίθεση μας βρήκε σε κακή αμυντική ισορροπία και με τον καλύτερο της παίκτη Ν. Κωνσταντίνου στο 20 λεπτό πέτυχε γκολ και έφερε το παιγνίδι στα ίσα. Οι παίκτες μας δεν επηρεάστηκαν από την ισοφάριση και συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και σε μια ωραία επιθετική συνεργασία Χ. Παπαθεοχάρους και Α. Κκώστη ο τελευταίος πέτυχε στο 25 λεπτό το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ αποφασιστικά από τα πρώτα λεπτά για να τελειώσουμε το παιγνίδι, πράγμα το οποίο έγινε στο 7ο λεπτό να πετυχαίνουμε το 1-3 με τον Α .Κκώστη (χατ τρικ).Το τέταρτο γκολ πέτυχε μετά από απευθείας φάουλ ο αρχηγός της ομάδας μας Μ. Χριστοφόρου και το πέμπτο γκολ πέτυχε ο Χ. Παπαθεοχάρους με πλασέ.

Πολύ καλή προσπάθεια απ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν αλλά ξεχώρισαν ιδιαίτερα ο Α. Κκώστη, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώρης, Σ. Τσαπαλάς και Χ. Παπαθεοχάρους.

 

Είμαστε διπλά χαρούμενοι και περήφανοι αυτή την εβδομάδα γιατί η πρώτη ομάδα του ΘΟΙ κατέκτησε και μαθηματικά πανάξια το πρωτάθλημα και ανέβηκε πανηγυρικά στη β΄ κατηγορία και η δεύτερη ομάδα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος νέων. Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά σε βάθος που γίνεται στο σωματείο μας.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Α. Θεοδώρου, Γ. Νικολάου (Χ. Κουτσουράς), Α. Μακρυγιώργης, Μ. Χριστοφόρου, Σ. Τσαπαλάς, Β. Κουμίδης (Α. Τσιάκκας), Η. Περπέρης (Α. Τσικκάς), Χ. Παπαθεοχάρους (Χ. Μεσίτης), Α. Κκώστη (Η.Χρίστου)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ