English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Íßêç êáé íÝá ìÝñá ãéá ôï È.Ï.É. áöÞíïõìå ðßóù ôçí à êáôçãïñßá êáé ôá ðÝôñéíá ÷ñüíéá

Íßêç êáé íÝá ìÝñá ãéá ôï È.Ï.É. áöÞíïõìå ðßóù ôçí à êáôçãïñßá êáé ôá ðÝôñéíá ÷ñüíéá

ΜετÜ απü το χειρüτερο πρþτο ημßχρονο που Ýκανε η ομÜδα μας φÝτος και, αφοý κατÜφερε να χÜνει με 1-0 απü μια ομÜδα που το Üγχος την εßχε καταβÜλει πριν αρχßσει το παιχνßδι, παßζοντας πολý απλÜ το δεýτερο ημßχρονο, επÝστρεψε στις νßκες με τρßα γκολ και Ýνα δοκÜρι. ¼σο φιλüτιμα και αν προσπÜθησε ο ΔιγενÞς και üσο και αν οι παßκτες μας εßχαν αντιφατικÜ συναισθÞματα συμπÜθειας(δεν πανηγυρßστηκε κανÝνα γκολ) και καθÞκοντος, η διαφορÜ των ομÜδων Þταν τüσο μεγÜλη που δεν θα μποροýσε να υπÜρχει Üλλο αποτÝλεσμα. Για την ιστορßα τα γκολ μας πÝτυχαν οι Φιλανιþτης (1) και ΜÜρης (2) μετÜ απü εξαιρετικÝς πÜσες του ΚαπαρτÞ. Πολý ελπιδοφüρο 90λεπτο ντεμποýτο με την Α ομÜδα απü τον ΑνδρÝα ΠÜλλη που Ýπαιξε με απßστευτη ωριμüτητα - ποιüτητα και Þταν η αποκÜλυψη του αγþνα.

Συγκινητικüς ο αποχαιρετισμüς του Νεοφýτου ΜιχαÞλ με τους συμπαßκτες του στα αποδυτÞρια. ¼λοι του ευχÞθηκαν καλÞ τýχη στην νÝα του ομÜδα και του υποσχÝθηκαν üτι αν βρεθοýν αντßπαλοß του στο κýπελλο θα το μετανιþσει...

Πολý δýσκολο το φινÜλε και των δυο σεζüν, πÝρσι και φÝτος, για το Θ.Ο.Ι. Εßχαμε πÝρσι τελευταßο παιχνßδι εκτüς Ýδρας με το φιλικü σωματεßο του ΣπÜρτακου, τον κερδßσαμε και σþθηκε ο ΔιγενÞς. ΦÝτος με το φιλικü σωματεßο του ΔιγενÞ, το οποßο και πÜλι κερδßσαμε, οδηγþντας το με βÜση την προκÞρυξη στον υποβιβασμü, αποκλεßοντας Ýτσι κÜθε κακοÞθη ψßθυρο και τιμþντας το üνομÜ μας.

Ευχüμαστε ο ιστορικüς ΔιγενÞς να παραμεßνει στην κατηγορßα με τις αναδιαρθρþσεις και να συνεχßσει να εßναι πρεσβευτÞς της Μüρφου, Ýχοντας το σεβασμü και την βοÞθειÜ μας σε κÜθε εξωαγωνιστικÞ περßπτωση.

Απü το παιχνßδι κρατÜμε και σημειþνουμε την ενÝργεια του ΔημÞτρη ΜÜρη, που αποτελεß κλασικü παρÜδειγμα του ευ αγωνßζεσθε. Ο ΔημÞτρης βρÝθηκε φÜτσα με τον αντßπαλο τερματοφýλακα, Ýχοντας δßπλα του εντελþς αμαρκÜριστο τον ΚαπαρτÞ. Μποροýσε Üνετα να σημειþσει ο ßδιος το γκολ εßτε να το δþσει Ýτοιμο στο πιÜτο στον ΚαπαρτÞ. Αντßπαλος αμυντικüς βρÝθηκε στο Ýδαφος, τραυματισμÝνος (ελπßζουμε üχι σοβαρÜ). Ο ΜÜρης σταμÜτησε την μπÜλα και αντß να την στεßλει στα δßκτυα την Ýβγαλε σε πλÜγιο Üουτ. ΣυγχαρητÞρια ΔημÞτρη.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS