English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Νίκη και νέα μέρα για το Θ.Ο.Ι. αφήνουμε πίσω την Γ κατηγορία και τα πέτρινα χρόνια

Νίκη και νέα μέρα για το Θ.Ο.Ι. αφήνουμε πίσω την Γ κατηγορία και τα πέτρινα χρόνια

Μετά από το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έκανε η ομάδα μας φέτος και, αφού κατάφερε να χάνει με 1-0 από μια ομάδα που το άγχος την είχε καταβάλει πριν αρχίσει το παιχνίδι, παίζοντας πολύ απλά το δεύτερο ημίχρονο, επέστρεψε στις νίκες με τρία γκολ και ένα δοκάρι. Όσο φιλότιμα και αν προσπάθησε ο Διγενής και όσο και αν οι παίκτες μας είχαν αντιφατικά συναισθήματα συμπάθειας(δεν πανηγυρίστηκε κανένα γκολ) και καθήκοντος, η διαφορά των ομάδων ήταν τόσο μεγάλη που δεν θα μπορούσε να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Για την ιστορία τα γκολ μας πέτυχαν οι Φιλανιώτης (1) και Μάρης (2) μετά από εξαιρετικές πάσες του Καπαρτή. Πολύ ελπιδοφόρο 90λεπτο ντεμπούτο με την Α ομάδα από τον Ανδρέα Πάλλη που έπαιξε με απίστευτη ωριμότητα - ποιότητα και ήταν η αποκάλυψη του αγώνα.

Συγκινητικός ο αποχαιρετισμός του Νεοφύτου Μιχαήλ με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Όλοι του ευχήθηκαν καλή τύχη στην νέα του ομάδα και του υποσχέθηκαν ότι αν βρεθούν αντίπαλοί του στο κύπελλο θα το μετανιώσει...

Πολύ δύσκολο το φινάλε και των δυο σεζόν, πέρσι και φέτος, για το Θ.Ο.Ι. Είχαμε πέρσι τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας με το φιλικό σωματείο του Σπάρτακου, τον κερδίσαμε και σώθηκε ο Διγενής. Φέτος με το φιλικό σωματείο του Διγενή, το οποίο και πάλι κερδίσαμε, οδηγώντας το με βάση την προκήρυξη στον υποβιβασμό, αποκλείοντας έτσι κάθε κακοήθη ψίθυρο και τιμώντας το όνομά μας.

Ευχόμαστε ο ιστορικός Διγενής να παραμείνει στην κατηγορία με τις αναδιαρθρώσεις και να συνεχίσει να είναι πρεσβευτής της Μόρφου, έχοντας το σεβασμό και την βοήθειά μας σε κάθε εξωαγωνιστική περίπτωση.

Από το παιχνίδι κρατάμε και σημειώνουμε την ενέργεια του Δημήτρη Μάρη, που αποτελεί κλασικό παράδειγμα του ευ αγωνίζεσθε. Ο Δημήτρης βρέθηκε φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έχοντας δίπλα του εντελώς αμαρκάριστο τον Καπαρτή. Μπορούσε άνετα να σημειώσει ο ίδιος το γκολ είτε να το δώσει έτοιμο στο πιάτο στον Καπαρτή. Αντίπαλος αμυντικός βρέθηκε στο έδαφος, τραυματισμένος (ελπίζουμε όχι σοβαρά). Ο Μάρης σταμάτησε την μπάλα και αντί να την στείλει στα δίκτυα την έβγαλε σε πλάγιο άουτ. Συγχαρητήρια Δημήτρη.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ