English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÄçìÞôñçò ÌÜñçò, ÌÜñéïò ÈåïöÜíïõò êáé ôïõ ÷ñüíïõ

ÄçìÞôñçò ÌÜñçò, ÌÜñéïò ÈåïöÜíïõò êáé ôïõ ÷ñüíïõ

Ο εμβληματικüς αρχηγüς της ομÜδας ΔημÞτρης ΜÜρης, δßνοντας πρþτος το παρÜδειγμα, συμφþνησε χωρßς καν συζητÞσεις, στην πρüταση που του Ýγινε για να συνεχßσει μια σεζüν ακüμα με τις ßδιες απολαβÝς που εßχε και την προηγοýμενη χρονιÜ. Ο αρχηγüς, παßζοντας 27 παιχνßδια φÝτος (100% συμμετοχÞ) Ýχασε μüνο 8 λεπτÜ σε ολüκληρο το πρωτÜθλημα, σκüραρε 10 τÝρματα χωρßς να εßναι μüνιμα στην επßθεση, αφοý χρησιμοποιÞθηκε σε üλες τις θÝσεις πλην του τερματοφýλακα και του αριστεροý μπακ. Με διαφορÜ η καλýτερη επÝνδυση για την ομÜδα παßκτες αυτοý του επιπÝδου και κυρßως αυτοý του Þθους. Η ομÜδα μας εßναι πολý ικανοποιημÝνη που θα Ýχει για πÝμπτη χρονιÜ τον αρχηγü της στο γÞπεδο. Σε δηλþσεις του ο ΜÜρης ανÝφερε «ΘÝλω να δω το Θ.Ο.Ι., εκεß απü üπου Üρχισα την καριÝρα μου στην Κýπρο, δηλαδÞ την Α’ κατηγορßα.»

Ακüμα μια αγωνιστικÞ σημαßα της ομÜδας, ο ΜÜριος ΘεοφÜνους θα συνεχßσει στην ομÜδα μας για 3η χρονιÜ. Ο ΜÜριος Ýχει χÜσει μüνο Ýνα παιχνßδι λüγω κßτρινων καρτþν τα τρßα τελευταßα χρüνια. ¹ταν φÝτος ο αθλητÞς με την πιο σταθερÞ απüδοση σε üλη τη χρονιÜ, παßζοντας σε üλες τις θÝσεις της Üμυνας μας. ΠÜρα πολý σημαντικü για το Θ.Ο.Ι. να συνεχßσει με τον ßδιο κορμü αθλητþν, που στηρßζουν την ομÜδα, τüσο εντüς üσο και εκτüς αγωνιστικοý χþρου.

Η τεχνικÞ ηγεσßα εισηγÞθηκε επÝκταση της συμφωνßας με τον 19χρονο τερματοφýλακα Βßκτωρ ΝτρενÝα, που Ýληγε το ΜÜιο του 2016, μÝχρι το ΜÜιο του 2018. Η εισÞγηση υλοποιÞθηκε και ο νεαρüς πολý εξελßξιμος, προσοντοýχος και εξαιρετικüς χαρακτÞρας αθλητÞς υπüγραψε τη τροποποßηση της συμφωνßας του. Ο παßκτης θεωρεßται και εßναι γηγενÞς ποδοσφαιριστÞς, αφοý εßναι στην Κýπρο απü πολý μικρüς, πηγαßνει σχολεßο εδþ και Ýχει εγγραφεß στα μητρþα της Κ.Ο.Π. απü τα 14 χρüνια του.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS