English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Δημήτρης Μάρης, Μάριος Θεοφάνους και του χρόνου

Δημήτρης Μάρης, Μάριος Θεοφάνους και του χρόνου

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μάρης, δίνοντας πρώτος το παράδειγμα, συμφώνησε χωρίς καν συζητήσεις, στην πρόταση που του έγινε για να συνεχίσει μια σεζόν ακόμα με τις ίδιες απολαβές που είχε και την προηγούμενη χρονιά. Ο αρχηγός, παίζοντας 27 παιχνίδια φέτος (100% συμμετοχή) έχασε μόνο 8 λεπτά σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, σκόραρε 10 τέρματα χωρίς να είναι μόνιμα στην επίθεση, αφού χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις θέσεις πλην του τερματοφύλακα και του αριστερού μπακ. Με διαφορά η καλύτερη επένδυση για την ομάδα παίκτες αυτού του επιπέδου και κυρίως αυτού του ήθους. Η ομάδα μας είναι πολύ ικανοποιημένη που θα έχει για πέμπτη χρονιά τον αρχηγό της στο γήπεδο. Σε δηλώσεις του ο Μάρης ανέφερε «Θέλω να δω το Θ.Ο.Ι., εκεί από όπου άρχισα την καριέρα μου στην Κύπρο, δηλαδή την Α’ κατηγορία.»

Ακόμα μια αγωνιστική σημαία της ομάδας, ο Μάριος Θεοφάνους θα συνεχίσει στην ομάδα μας για 3η χρονιά. Ο Μάριος έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι λόγω κίτρινων καρτών τα τρία τελευταία χρόνια. Ήταν φέτος ο αθλητής με την πιο σταθερή απόδοση σε όλη τη χρονιά, παίζοντας σε όλες τις θέσεις της άμυνας μας. Πάρα πολύ σημαντικό για το Θ.Ο.Ι. να συνεχίσει με τον ίδιο κορμό αθλητών, που στηρίζουν την ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η τεχνική ηγεσία εισηγήθηκε επέκταση της συμφωνίας με τον 19χρονο τερματοφύλακα Βίκτωρ Ντρενέα, που έληγε το Μάιο του 2016, μέχρι το Μάιο του 2018. Η εισήγηση υλοποιήθηκε και ο νεαρός πολύ εξελίξιμος, προσοντούχος και εξαιρετικός χαρακτήρας αθλητής υπόγραψε τη τροποποίηση της συμφωνίας του. Ο παίκτης θεωρείται και είναι γηγενής ποδοσφαιριστής, αφού είναι στην Κύπρο από πολύ μικρός, πηγαίνει σχολείο εδώ και έχει εγγραφεί στα μητρώα της Κ.Ο.Π. από τα 14 χρόνια του.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ