English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 ÏÌÏÍÏÉÁ-ÈÏÉ 1-2

U13 ÏÌÏÍÏÉÁ-ÈÏÉ 1-2

Η ομÜδα μας συνÝχισε την αλÜνθαστη πορεßα της στο πρωτÜθλημα πετυχαßνοντας την πÝμπτη συνεχÞ νßκη σε ισÜριθμα παιγνßδια. Η σημασßα και αξßα της νßκης επß της Ομονοßας εßναι πολý μεγÜλη, γιατß Ýγινε απÝναντι σε Ýνα πολý μεγÜλο αντßπαλο στη Ýδρα του, που Þταν και αÞττητος στην φετινÞ χρονιÜ.

Στο πρþτο ημßχρονο μπÞκαμε πολý δυνατÜ και πιÝσαμε απü ψηλÜ και στα πρþτα πÝντε λεπτÜ βρÞκαμε δýο κλασσικÝς ευκαιρßες, οι οποßες πÝρασαν ανεκμετÜλλευτες. Στην συνÝχεια σε μßα ανýποπτη φÜση, μετÜ απü λÜθος στην Üμυνα μας, στο 13´λεπτü δεχθÞκαμε γκολ απü τον ΙÜσωνα Ορφανßδη της Ομüνοιας. ΜετÜ το απρüσμενο γκολ που δεχθÞκαμε, η ομÜδα μας Ýδειξε πολý μεγÜλα ψυχικÜ αποθÝματα και αντÝδρασε Üμεσα, πετυχαßνοντας δýο πολý ωραßα γκολ σε δημιουργßα αλλÜ και εκτÝλεση. Στο 16´λεπτü μετÜ απü επÝλαση του Α. ΤσικκÜ απü τα πλÜγια και παρÜλληλη πÜσα στην μικρÞ περιοχÞ, ο Α. Κκþστη απü κοντÜ Ýκανε το 1-1.Στο 26´λεπτü ο Σ. ΤσαπαλÜς Ýδωσε Ýξυπνη κÜθετη πÜσα απü το κεντρικü Üξονα και Ýβγαλε το Χ. ΠαπαθεοχÜρους σε πολý καλÞ θÝση και με εξαιρετικü πλÜσε Ýκανε 1-2.

Το δεýτερο ημßχρονο η αντßπαλος μας Ýδωσε üλες τις δυνÜμεις στην επßθεση για να ισοφαρßσει, εßχε καλýτερη κυκλοφορßα, η ομÜδα μας συνÝχισε με το ßδιο πÜθος αλλÜ μετÜ την υπερπροσπÜθεια του πρþτου ημιχρüνου Þταν φυσικü να δþσουμε χþρο και προσπαθÞσαμε να κτυπÞσουμε στις αντεπιθÝσεις. Το σκορ δεν Üλλαξε παρÜ τις κÜποιες καλÝς ευκαιρßες που χÜθηκαν και απü τις δýο ομÜδες.

Η σýνθεση της ομÜδα μας Þταν:

Γ. Σþζου, Αιμßλιος Θεοδþρου, Α. Θεοδþρου, Δ. ΕυαγγÝλου, Μ. Χριστοφüρου, Α. Μακρυγιþργη, Β. Κουμßδης, Α. ΤσικκÜς (Γ. Ελευθερßου), Σ. ΤσαπαλÜς, (Γ. ΝικολÜου), Χ. ΠαπαθεοχÜρους (Α. ΤσιÜκκας), Α. Κκþστη (Η. ΠερπÝρης )

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS