English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΙ 1-2

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΙ 1-2

Η ομάδα μας συνέχισε την αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχή νίκη σε ισάριθμα παιγνίδια. Η σημασία και αξία της νίκης επί της Ομονοίας είναι πολύ μεγάλη, γιατί έγινε απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο στη έδρα του, που ήταν και αήττητος στην φετινή χρονιά.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά και πιέσαμε από ψηλά και στα πρώτα πέντε λεπτά βρήκαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στην συνέχεια σε μία ανύποπτη φάση, μετά από λάθος στην άμυνα μας, στο 13΄λεπτό δεχθήκαμε γκολ από τον Ιάσωνα Ορφανίδη της Ομόνοιας. Μετά το απρόσμενο γκολ που δεχθήκαμε, η ομάδα μας έδειξε πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασε άμεσα, πετυχαίνοντας δύο πολύ ωραία γκολ σε δημιουργία αλλά και εκτέλεση. Στο 16΄λεπτό μετά από επέλαση του Α. Τσικκά από τα πλάγια και παράλληλη πάσα στην μικρή περιοχή, ο Α. Κκώστη από κοντά έκανε το 1-1.Στο 26΄λεπτό ο Σ. Τσαπαλάς έδωσε έξυπνη κάθετη πάσα από το κεντρικό άξονα και έβγαλε το Χ. Παπαθεοχάρους σε πολύ καλή θέση και με εξαιρετικό πλάσε έκανε 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλος μας έδωσε όλες τις δυνάμεις στην επίθεση για να ισοφαρίσει, είχε καλύτερη κυκλοφορία, η ομάδα μας συνέχισε με το ίδιο πάθος αλλά μετά την υπερπροσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν φυσικό να δώσουμε χώρο και προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Το σκορ δεν άλλαξε παρά τις κάποιες καλές ευκαιρίες που χάθηκαν και από τις δύο ομάδες.

Η σύνθεση της ομάδα μας ήταν:

Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Α. Θεοδώρου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώργη, Β. Κουμίδης, Α. Τσικκάς (Γ. Ελευθερίου), Σ. Τσαπαλάς, (Γ. Νικολάου), Χ. Παπαθεοχάρους (Α. Τσιάκκας), Α. Κκώστη (Η. Περπέρης )

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ