English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΘΟΙ-City FSC 1-0

ΘΟΙ-City FSC 1-0

H ομάδα μας συνέχισε την αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα και αυτή την εβδομάδα πετυχαίνοντας την έκτη συνεχή νίκη σε ισάριθμα παιγνίδια. Είμαστε η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα με έξι σερί νίκες και έχοντας την καλύτερη επίθεση με 15 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 3 γκολ παθητικό.

Στο παιχνίδι τώρα υπήρχε πολύ μεγάλο πάθος και ιδιαίτερη δύναμη. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με δύο καλές ευκαιρίες, μια για κάθε ομάδα και ένα ακυρωθέν γκολ για την ομάδα μας μετά από κεφαλιά του Δ. Ευαγγέλου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και στο 7΄λεπτό με ένα πολύ ωραίο συρτό δυνατό σουτ του Σ. Τσαμπαλά λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δυνατό με πολλές μονομαχίες. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να διαφυλάξει την υπερπολύτιμη νίκη και έδωσε χώρο στον αντίπαλο, που μπορεί να είχε την κατοχή χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα η ομάδα μας στις αντεπιθέσεις, αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, θα τελειώναμε πιο γρήγορα το παιγνίδι.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και απέδειξαν πως για να κερδίσεις τέτοιους αγώνες χρειάζεται να έχεις πάθος, πολλά τρεξίματα και αγωνιστική πειθαρχία.

Η σύνθεση της ομάδα μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Α. Θεοδώρου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώργη, Β. Κουμίδης (Μ. Κεκκουρής), Α. Τσικκάς (Γ. Ελευθερίου), Σ. Τσαπαλάς (Γ. Νικολάου), Χ. Παπαθεοχάρους (Α. Τσιάκκας), Α. Κκώστη (Η. Περπέρης).

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ