English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

«Åðáíáðáôñéóìüò» ×áôæçðáíôåëßäç, Öéëáíéþôçò êáé ðñïãñáììáôéóìüò

«Åðáíáðáôñéóìüò» ×áôæçðáíôåëßäç, Öéëáíéþôçò êáé ðñïãñáììáôéóìüò

ΜετÜ απü Ýνα σýντομο και επßπονο χρüνο μακριÜ απü το Θ.Ο.Ι. ο ΧρÞστος Χατζηπαντελßδης επανÞλθε στην ομÜδα μας ισχυροποιþντας με την ποιüτητÜ του κυρßως την αριστερÞ μας πλευρÜ, παρ´ üτι Ýχει πολλÝς φορÝς αγωνιστεß με επιτυχßα και σαν επιτελικüς μÝσος και σαν δεξιüς επιθετικüς με αριστερü πüδι. Η συνεργασßα των δυο πλευρþν θα Ýχει διÜρκεια δυο ετþν και αυτü λüγω της καταλυτικÞς επÝμβασης του ΠροÝδρου του Θ.Ο.Ι. κ. ΛουκÞ Αρχοντßδη, ο οποßος βοÞθησε τον αθλητÞ σε επαγγελματικü επßπεδο. Η σπουδαßα αυτÞ μεταγραφÞ δεν φεýγει καθüλου απü τη γραμμÞ του Θ.Ο.Ι. για κινÞσεις μÝσα στα üρια των οικονομικþν γραμμþν που Ýχουν τεθεß, üμως παρÜλληλα αφÞνει και πολý ικανοποιημÝνο τον αθλητÞ.

Το ξανακαλωσορßζουμε και ευχüμαστε να βοηθÞσει την ομÜδα μας αποδßδοντας και απολαμβÜνοντας ποιοτικü ποδüσφαιρο. Η εξÜρτηση του Θ.Ο.Ι. με το Ελλαδικü στοιχεßο επαναβεβαιþνεται.

ΠαρÜλληλα, η ομÜδα εßναι σε θÝση να ανακοινþσει ακüμα μια ανανÝωση παßκτη με μεγÜλη προσφορÜ στην Üνοδο. Η τεχνικÞ ηγεσßα Ýκρινε πως ο ΠÝτρος Φιλανιþτης μπορεß να δþσει με την εμπειρßα και την ποιüτητα του σημαντικÝς λýσεις για ακüμα μια χρονιÜ και επειδÞ και ο παßκτης Ýμεινε ευχαριστημÝνος απü τις συνθÞκες και την φιλοσοφßα της ομÜδας, υπÝγραψε συμβüλαιο συνεργασßας για ακüμα Ýνα χρüνο.

ΜÝχρι τþρα Ýχουν ανανεþσει οι ΜÜρης, ΘεοφÜνους, Ματθαßου, Φιλανιþτης, ΚυριÜκου ενþ εßχαν επεκτεßνει τα συμβüλαιÜ τους οι ΚαπαρτÞς και Drenea.

ΜÝσα στην εβδομÜδα θα ξεκαθαρßσουν τα θÝματα των Βαρβαρßτη, ΑριστοδÞμου, ΙωÜννου Μ., Δημητρßου, Κωνσταντßνου, ΙωÜννου Γ., Αγγελßνα. ΜετÜ το τÝλος των υποχρεþσεων της ομÜδας Κ21 στο Κýπελλο θα αποφασιστεß και ποιοι απü τους παßκτες αυτÞς της ομÜδας θα ακολουθÞσουν την προετοιμασßα.

Στην ομÜδα, üπως Ýχει Þδη ανακοινωθεß, Ýχουν Ýρθει οι Παναγιþτου και Χατζηπαντελßδης, ενþ τις επüμενες μÝρες θα ανακοινωθοýν μεταγραφÝς ενüς τερματοφýλακα, δυο κεντρικþν αμυντικþν, ενüς αμυντικοý χαφ και δυο επιθετικþν.

Παρελθüν πρÝπει να θεωρεßται ο ΕυγÝνιος Αντωνßου, τον οποßο η ομÜδα μας ευχαριστεß για την προσφορÜ του στην Üνοδο και του εýχεται καλÞ επιτυχßα στον επüμενο ποδοσφαιρικü σταθμü του.

Ο ΓιÜννος ΔημοσθÝνους θα αλλÜξει ιδιüτητα, διατηρþντας το τυπικü συμβüλαιü του, για να υπÜρχει και η δυνατüτητα μεταγραφÞς τον ΙανουÜριο χωρßς να αποδυναμωθεß η ομÜδα.

Στüχος μας εßναι το ρüστερ να Ýχει κλεßσει κατÜ 95% μÝχρι τα μÝσα ΜαÀου, οπüτε θα αρχßσει και το μεταβατικü στÜδιο προετοιμασßας μετÜ την 40Þμερη ξεκοýραση, που Ýχει δοθεß απü την λÞξη του πρωταθλÞματος.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS