English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

«Επαναπατρισμός» Χατζηπαντελίδη, Φιλανιώτης και προγραμματισμός

«Επαναπατρισμός» Χατζηπαντελίδη, Φιλανιώτης και προγραμματισμός

Μετά από ένα σύντομο και επίπονο χρόνο μακριά από το Θ.Ο.Ι. ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης επανήλθε στην ομάδα μας ισχυροποιώντας με την ποιότητά του κυρίως την αριστερή μας πλευρά, παρ΄ ότι έχει πολλές φορές αγωνιστεί με επιτυχία και σαν επιτελικός μέσος και σαν δεξιός επιθετικός με αριστερό πόδι. Η συνεργασία των δυο πλευρών θα έχει διάρκεια δυο ετών και αυτό λόγω της καταλυτικής επέμβασης του Προέδρου του Θ.Ο.Ι. κ. Λουκή Αρχοντίδη, ο οποίος βοήθησε τον αθλητή σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σπουδαία αυτή μεταγραφή δεν φεύγει καθόλου από τη γραμμή του Θ.Ο.Ι. για κινήσεις μέσα στα όρια των οικονομικών γραμμών που έχουν τεθεί, όμως παράλληλα αφήνει και πολύ ικανοποιημένο τον αθλητή.

Το ξανακαλωσορίζουμε και ευχόμαστε να βοηθήσει την ομάδα μας αποδίδοντας και απολαμβάνοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η εξάρτηση του Θ.Ο.Ι. με το Ελλαδικό στοιχείο επαναβεβαιώνεται.

Παράλληλα, η ομάδα είναι σε θέση να ανακοινώσει ακόμα μια ανανέωση παίκτη με μεγάλη προσφορά στην άνοδο. Η τεχνική ηγεσία έκρινε πως ο Πέτρος Φιλανιώτης μπορεί να δώσει με την εμπειρία και την ποιότητα του σημαντικές λύσεις για ακόμα μια χρονιά και επειδή και ο παίκτης έμεινε ευχαριστημένος από τις συνθήκες και την φιλοσοφία της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο.

Μέχρι τώρα έχουν ανανεώσει οι Μάρης, Θεοφάνους, Ματθαίου, Φιλανιώτης, Κυριάκου ενώ είχαν επεκτείνει τα συμβόλαιά τους οι Καπαρτής και Drenea.

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα θέματα των Βαρβαρίτη, Αριστοδήμου, Ιωάννου Μ., Δημητρίου, Κωνσταντίνου, Ιωάννου Γ., Αγγελίνα. Μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας Κ21 στο Κύπελλο θα αποφασιστεί και ποιοι από τους παίκτες αυτής της ομάδας θα ακολουθήσουν την προετοιμασία.

Στην ομάδα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, έχουν έρθει οι Παναγιώτου και Χατζηπαντελίδης, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν μεταγραφές ενός τερματοφύλακα, δυο κεντρικών αμυντικών, ενός αμυντικού χαφ και δυο επιθετικών.

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Ευγένιος Αντωνίου, τον οποίο η ομάδα μας ευχαριστεί για την προσφορά του στην άνοδο και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του.

Ο Γιάννος Δημοσθένους θα αλλάξει ιδιότητα, διατηρώντας το τυπικό συμβόλαιό του, για να υπάρχει και η δυνατότητα μεταγραφής τον Ιανουάριο χωρίς να αποδυναμωθεί η ομάδα.

Στόχος μας είναι το ρόστερ να έχει κλείσει κατά 95% μέχρι τα μέσα Μαΐου, οπότε θα αρχίσει και το μεταβατικό στάδιο προετοιμασίας μετά την 40ήμερη ξεκούραση, που έχει δοθεί από την λήξη του πρωταθλήματος.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ