English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ôåëéêüò ÊõðÝëïõ ÁÐÏËËÙÍ-ÈÏÉ 3-1

Ôåëéêüò ÊõðÝëïõ ÁÐÏËËÙÍ-ÈÏÉ 3-1

Γλυκüπικρη γεýση μας Üφησε η συμμετοχÞ μας στον πρþτο τελικü κυπÝλλου νÝων που διοργÜνωσε η ΚΟΠ στο ΣτÜδιο ΓΣΠ στις 6 ΜαÀου 2015

¸νας τελικüς στα πρüτυπα τελικοý Ανδρþν με τηλεοπτικÞ κÜλυψη, παρατÜξεις ομÜδων, εθνικü ýμνο και προπαντüς μπροστÜ σε Ýνα ενθουσιþδες φßλαθλο κοινü (γýρω στα 1000 Üτομα).

Παßξαμε ßσο προς ßσο την ομÜδα του Απüλλωνα και χÜσαμε στα σημεßα. Με ßσες περßπου ευκαιρßες για γκολ, δεν καταφÝραμε να προηγηθοýμε οýτε και να ισοφαρßσουμε στα τελευταßα λεπτÜ του αγþνα και να πÜρουμε το παιχνßδι στην παρÜταση.

Στο πρþτο ημßχρονο ο αντßπαλος εßχε την κυκλοφορßα αλλÜ πρþτοι εμεßς χÜσαμε δýο πολý καλÝς ευκαιρßες. Η πρþτη σε κüρνερ του ΔημοσθÝνη Αγγελßνα, ο Παýλος ΙωσÞφ, σε κενÞ εστßα δεν πρüλαβε να σπρþξει την μπÜλα στα δßκτυα και στην δεýτερη ο Γιþργος Σκþτης σε ατομικÞ προσπÜθεια δεν κατÜφερε να νικÞσει τον αντßπαλο τερματοφýλακα, ενþ υπÞρχε και η εýκολη λýση του Λεωνßδα ΝικολÜου για να τελειþσει τη φÜση  Ο αντßπαλος προηγÞθηκε στην δεýτερη του μüλις, ευκαιρßα με τον καλýτερο του παßκτη τον Θεüδωρο Ιωσηφßδη στο 37´ του αγþνα και το ημßχρονο εßχε λÞξη με 1-0 για τον Απüλλωνα.

Στο δεýτερο ημßχρονο η ομÜδα μας παρουσιÜστηκε παθιασμÝνη και πιο ομαδικÞ. Πßεσε ψηλÜ τον αντßπαλο και δημιοýργησε 2-3 καλÝς ευκαιρßες για την ισοφÜριση. ΑρχικÜ με τον ΜιχÜλη ΙωÜννου, μετÜ με τον Κων/νο Παπασοφρωνßου και με τον ΑντρÝα ΠÜλλη. Αντß αυτοý ο αντßπαλος διπλασßασε τα τÝρματα του στο 76´ και η αντßδραση μας Þταν σχεδüν Üμεση αφοý στο 83' μειþσαμε σε 2-1 με τον Κων/νο Παπασοφρωνßου μετÜ απü κλÝψιμο της μπÜλας του ΣοφοκλÞ Θεοδþρου. ΜπÞκαμε και πÜλι στο παιχνßδι και στο αμÝσως επüμενο λεπτü χÜσαμε Üλλη καταπληκτικÞ ευκαιρßα, για να ισοφαρßσουμε, üταν το σουτ του Κων/νου Ýφυγε μüλις Üουτ. Στα λεπτÜ των καθυστερÞσεων η διαιτητÞς Χρýσω Γεωργßου Ýδωσε πÝναλτι για τον αντßπαλο και διαμορφþθηκε το τελικü 3-1.

Κανεßς δεν μπορεß να αμφισβητÞσει τüσο για την αξßα μας που βρεθÞκαμε στον τελικü üσο και για την προσπÜθεια που καταβÜλαμε για να κατακτÞσουμε του κυπÝλλου  ¸να μεγÜλο μπρÜβο για τους ποδοσφαιριστÝς μας για την παρουσßα τους στον ιστορικü πρþτο τελικü ΝÝων που διοργÜνωσε η ΚΟΠ.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS