English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Παλικαρίσια ισοπαλία στο ντέρμπι και παραμονή στην κορυφή του πρωταθλήματος

Παλικαρίσια ισοπαλία στο ντέρμπι και παραμονή στην κορυφή του πρωταθλήματος

Πολύτιμη και σημαντική ισοπαλία πέτυχε η ομάδα μας εκτός έδρας, στα Κελιά Λάρνακας, με την Ανόρθωση. Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα μας, μετά από το εντυπωσιακό σερί των επτά νικών και η πρώτη απώλεια βαθμών από τον αντίπαλό μας στην πολύ δυνατή έδρα του.

Στο παιγνίδι τώρα, το πρώτο ημίχρονο μπήκαμε με πολύ αυτοπεποίθηση και δύναμη και επιβάλαμε τον ρυθμό μας, είχαμε καλή κυκλοφορία, χάσαμε μερικές καλές ευκαιρίες και δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλό μας, αφού περιορίσαμε τον πιο επικίνδυνο παίκτη τους με το νούμερο 7, Στέλιο Στυλιανού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του αντιπάλου μας να μπει πιο δυνατά στο παιγνίδι, είχε καλύτερη κυκλοφορία, όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα μας έδωσε χώρο στον αντίπαλο, αφού πρώτος μας στόχος ήταν να μην χάσουμε και προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις.

Η Ανόρθωση δημιούργησε τρείς πολύ καλές ευκαιρίες, δύο από αυτές αποκρούστηκαν εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα μας Γ. Σώζου και μία από τον Δ. Ευαγγέλου πάνω στην γραμμή τέρματος. Με την σειρά της η ομάδα μας έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Α. Κκώστη και δύο πολύ καλά σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή από το Β. Κουμίδη που δυστυχώς δεν βρήκαν στόχο.

Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν παρά πολλές δυνάμεις και αγωνίστηκαν με πάθος, κέρδισαν πολλές μονομαχίες και καταθέσαν ψυχή μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ήταν παλικάρια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Τώρα θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιγνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου την ερχόμενη Τετάρτη.

Η σύνθεση της ομάδα μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Α. Θεοδώρου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώργη, Β. Κουμίδης (Χρ. Κουτσουράς), Α. Τσικκάς (Γ. Ελευθερίου), Σ. Τσαπαλάς (Γ. Νικολάου), Χ. Παπαθεοχάρους (Α. Τσιάκκας), Α. Κκώστη (Μ.Κεκκουρής).

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ