English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÓùôÞñçò Öïéíßñçò ãéá äõï ÷ñüíéá / ÅîÝëéîç Ðñïãñáììáôéóìïý

ÓùôÞñçò Öïéíßñçò ãéá äõï ÷ñüíéá / ÅîÝëéîç Ðñïãñáììáôéóìïý

Με μια προσθÞκη παßκτη μεγÜλης εμπειρßας στη Β´ αφοý Ýχει σταθερÜ 24 συμμετοχÝς κÜθε χρüνο και ποιοτικÜ επιπÝδου Α´ κατηγορßας και στην καλýτερη ηλικßα των 24 ετþν, η ομÜδα μας ισχυροποιεß την μεσαßα της γραμμÞ. Ο Φοινßρης εßναι απü τους λßγους κýπριους παßκτες που μπορεß να εφαρμüσει με 90λεπτη διÜρκεια πολλÜ απü τα τακτικÜ κομμÜτια πßεσης σε üλους τους χþρους, που σκοπεýει να εφαρμüσει ο προπονητÞς την επüμενη χρονιÜ. Εßναι μια μεταγραφÞ κýπριου αθλητÞ που μπορεß να ανταποκριθεß σε ακüμα πιο ψηλü επßπεδο και να αποτελÝσει μονÜδα του Θ.Ο.Ι. σε üποια κατηγορßα και να βρßσκεται.

Ο ΣωτÞρης εßναι η τÝταρτη μεταγραφÞ που ανακοινþνεται με αυτÝς των Χατζηπαντελßδη, Γεωργßου, Παναγιþτου. ΣημαντικÞ απüδειξη της φιλοσοφßας της ομÜδας εßναι üτι üλοι Ýχουν υπογρÜψει διετÞ και τριετÞ συμβüλαια, ακüμα μια Ýνδειξη της σταθερüτητας που παρουσιÜζει η ομÜδα. Το νÝο «Δüγμα» της ομÜδας εßναι το Δ.Ε.Α (ΔÝσμευσÞ, Εμπιστοσýνη, Αφοσßωση) στην ομÜδα και τους στüχους της και τα μονοετÞ συμβüλαια δεν συνÜδουν με αυτü. Εßναι αποδεδειγμÝνο üτι οι επιτυχßες της ομÜδας Ýχουν στηριχθεß σε ποδοσφαιριστÝς που εßναι στο Θ.Ο.Ι. εδþ και τÝσσερα χρüνια, üπως ο ΜÜριος ΘεοφÜνους ο ΔημÞτρης ΜÜρης, ο ΜιχÜλης ΚυριÜκου, ο ΣτÝλιος Ματθαßου, ο ΓιÜννος ΙωÜννου (ο ΓιÜννος Þταν σε üλη του τη ζωÞ στο ΘΟΙ). ΜεγÜλη συνεισφορÜ Ýχουν και παßκτες που μπαßνουν στον τρßτο χρüνο τους στην ομÜδα üπως ο ΒαλÜντης ΚαπαρτÞς, ο Βßκτωρας ΝτρενÝα, ο ΜιχÜλης Βαρβαρßτης, ο ¶ριστος ΑριστοδÞμου και ο εμβληματικüς αρχηγüς ΓιÜννος ΔημοσθÝνους, που θα συνεχßσει ενισχýοντας την προπονητικÞ ομÜδα, που και αυτÞ θα βρßσκεται στο Θ.Ο.Ι. για πÝμπτη χρονιÜ. Ακüμα Ýνα στατιστικü εßναι το γεγονüς üτι συνεχßζουν για δεýτερο χρüνο ο ΠÝτρος Φιλανιþτης, ΔημοσθÝνης Αγγελßνας και ΜιχÜλης ΙωÜννου που εßχαν απü πÝρσι συμβüλαιο και ο νεαρüς Ýκπληξη Κωνσταντßνος Παπασωφρονßου. ΥπÜρχει ακüμα σαν εκκρεμüτητα το τι θα γßνει με τους υπüλοιπους νεαροýς εξελßξιμους παßκτες του Θ.Ο.Ι. που ανÝβασαν την Κ21 στην Α´ κατηγορßα και την πÞγαν μÝχρι τον τελικü των Κ21. Αυτοß θα αξιολογηθοýν ξεχωριστÜ απü τον προπονητÞ της Α´ ομÜδας και τον νÝο προπονητÞ της Κ21, ο οποßος θα εßναι κÜποιος Ýμπειρος στην Α κατηγορßα της Κ21, αφοý ο ΣωτÞρης ΣÜββα μετÜ απü 6 χρüνια πετυχημÝνης δουλειÜς, ζÞτησε ο ßδιος και κρßθηκε ορθü να αξιοποιηθεß σε πιο σημαντικü πüστο στην ομÜδα, που θα ανακοινωθεß σýντομα.

Οι Κωνσταντßνος Κωνσταντßνου, ΠÜνος Δημητρßου και ΔημÞτρης ΙγνατιÜδης βρßσκονται ακüμα σε συζητÞσεις με την ομÜδα μας, κυρßως για τα επßπεδα χρüνου συμμετοχÞς τους στην ομÜδα και αποφÜσεις για αυτü θα παρθοýν ανÜλογα με την εξÝλιξη του προγραμματισμοý.

Ο ΒλÜσης Στυλιανοý μετÜ απü 3 χρüνια στην ομÜδα και αφοý τελεßωσε τις σπουδÝς του στη Λευκωσßα επÝστρεψε στη Λεμεσü και στην ομÜδα της Ε.Ν.Υψωνα . Το Θ.Ο.Ι. τον ευχαριστεß για την προσφορÜ του στις δυο ανüδους της ομÜδας μας, εξαßροντας την αγωνιστικÞ του ποιüτητα και πÜνω απ´ üλα το Þθος και τον επαγγελματισμü του και του εýχεται κÜθε επιτυχßα στη συνÝχεια της καριÝρας του.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS