English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Τα παλικάρια αυτή την φορά κτύπησαν στο τέλος και ράγισαν καρδιές

Τα παλικάρια αυτή την φορά κτύπησαν στο τέλος και ράγισαν καρδιές

Μετά από τρία δύσκολα εκτός έδρας παιγνίδια (ΑΕΛ, Ανόρθωση, Παραλίμνι) τα παιδιά αυτά συνεχίζουν μία εντυπωσιακή πορεία. Μετά από10 παιγνίδια έχουν 9 νίκες, 1 ισοπαλία (με την δεύτερη Ανόρθωση εκτός έδρας), έχοντας ακόμη την καλύτερη επίθεση με 22 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 4 γκολ. Πραγματικά στατιστικά που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες Α΄ κατηγορίας.

Στο παιγνίδι τώρα με την φιλότιμη ομάδα του Σωκράτη Έρημης στη έδρα μας κερδίσαμε με το στενό σκορ 1-0.Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε τον αγώνα, είχαμε καλή κυκλοφορία και χάσαμε μερικές καλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε. Το δεύτερο ημίχρονο με κάποιες εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές γίναμε ακόμα καλύτεροι, όσο περνούσε ο χρόνος πιέζαμε συνεχώς και χάναμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Ευτυχώς όμως ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου δεν λειτούργησε για την ομάδα μας, γιατί στα τελευταία λεπτά του παιγνιδιού η αντίπαλη ομάδα έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες, όμως την πρώτη ο τερματοφύλακας μας Γ. Σώζου απέκρουσε εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ και την δεύτερη φορά όταν έφευγε μόνος αντίπαλος ποδοσφαιριστής από την άλλη πλευρά του γηπέδου από το χώρο κέντρου ο Α. Μακρυγιώρης με εντυπωσιακή ενέργεια τον πρόλαβε και παραχώρησε κόρνερ. Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιγνίδι θα τελείωνε χωρίς γκολ, ο Α. Τσικκάς στις καθυστερήσεις είχε άλλη άποψη και μετά από πάσα που πήρε από τον Μ. Χριστοφόρου έκανε το 1-0 με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί τα έδωσαν όλα και καταθέσαν ψυχή μέχρι το τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων, παρά την ζέστη που είχε την ώρα του παιγνιδιού αλλά και την κούραση των τριών συνεχόμενων παιγνιδιών σε μια εβδομάδα.

Τώρα θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιγνίδι μας στην μακρινή Πάφο με τον Ακρίτα Χλώρακας.

Η σύνθεση της ομάδα μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Α. Θεοδώρου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Μ.Κεκκουρής (Α. Μακρυγιώργη), Β. Κουμίδης, Η.Περπέρης (Α.Τσικκάς), Σ. Τσαπαλάς (Γ.Παναγή), Χ. Παπαθεοχάρους (Α. Τσιάκκας), Α. Κκώστη.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ