English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Ανδρέας Καλλής μεσοεπιθετικά για τρία χρόνια

Ανδρέας Καλλής μεσοεπιθετικά για τρία χρόνια

Σε ακόμα μια μεταγραφή παρόντος και μέλλοντος προχώρησε η ομάδα μας εντάσσοντας σε αυτή το 22χρονο μεσοεπιθετικό Ανδρέα Καλλή. Τα χαρακτηριστικά του νεαρού, που εκτιμά ιδιαίτερα η τεχνική ηγεσία, είναι η ταχύτητά του, η δυνατότητα δημιουργίας βάθους με προσωπικές ενέργειες, το μεγάλο πάθος που βγάζει στο γήπεδο. Ρόλο στην ολοκλήρωση της κίνησης αυτής έπαιξε η διάθεση του να γίνει μέλος της ομάδας μας, στην οποία ήρθε για να βρίσκεται σε υψηλό ανταγωνισμό με πολύ καλούς παίκτες για τρία χρόνια μέσα στα οικονομικά πλαίσια μας και αφήνοντας καλύτερες οικονομικά προτάσεις.

Η ομάδα επενδύει σε νεαρά παιδιά ιδιαίτερα στον μεσοεπιθετικό τομέα που δύσκολα βρίσκεις σήμερα τόσο πλούσιο ταλέντο, όπως ο Σοφοκλής Γεωργίου και ο Ανδρέας Καλλής.

Σε μια άλλη εξέλιξη η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ένα από τους καλύτερους επιθετικούς της κατηγορίας, τον Βαλάντη Καπαρτή, ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει το 2016 μέχρι το 2017. Η Διοίκησή μας έχει προσφέρει στον παίκτη εκτός των οικονομικών ανταλλαγμάτων και επαγγελματική αποκατάσταση. Υπάρχει δε και η πρόβλεψη αν η ομάδα ανέβει κατηγορία να επανέλθει σε καθαρή επαγγελματική συμφωνία, κρατώντας τη θέση του στον εργασιακό τομέα παγωμένη.

Άλλα νέα που αφορούν την ομάδα έχουν να κάνουν με την μεταβατική περίοδο, η οποία ξεκινά αυτή την εβδομάδα με ατομικά προγράμματα, που θα ακολουθούνται ομαδικά, που έχει καταρτίσει ο προπονητής φυσικής κατάστασης Μιχάλης Σιεκερής.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ