English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Óõìâáßíåé êÜôé ìáãéêü óôçí ïìÜäá ôùí U13

Óõìâáßíåé êÜôé ìáãéêü óôçí ïìÜäá ôùí U13

ΣημαντικÞ νßκη πÝτυχε η ομÜδα μας επß της Ομüνοιας Λευκωσßας με 3-1. Η νßκη αýτη εßναι η εντÝκατη σε δþδεκα αγþνες και συνεχßζει η ομÜδα μας να οδηγεß την κοýρσα του πρωταθλÞματος με πÝντε βαθμοýς διαφορÜ απü την δεýτερη Ανüρθωση και Ýντεκα απü την τρßτη Ομüνοια.

Στο παιγνßδι τþρα, στα πρþτα μισÜ του ημιχρüνου η Ομüνοια εßχε φλýαρη υπεροχÞ, χωρßς να δημιουργÞσει ευκαιρßα για γκολ. Σε αυτü συνÝτεινε και η πολý καλÞ ομαδικÞ αμυντικÞ συμπεριφορÜ της ομÜδας μας. Στη συνÝχεια η ομÜδα μας ανÝβηκε και σε μßα γρÞγορη αντεπßθεση και πÜσα απü το κÝντρο που πÞρε ο Χ. ΠαπαθεοχÜρους, ο οποßος με εντυπωσιακÞ προσωπικÞ ενÝργεια πÝρασε και τον τερματοφýλακα και Ýκανε το 1-0.

Στο δεýτερο ημßχρονο μπÞκαμε με καλýτερη ψυχολογßα και λιγüτερο Üγχος, πιÝσαμε την αντßπαλο μας και δημιουργÞσαμε μερικÝς πολý καλÝς ευκαιρßες, ενþ ο αντßπαλος μας καμßα κλασικÞ ευκαιρßα. Στο 56´λεπτü Þρθε φυσιολογικÜ και το δεýτερο γκολ με ωραßο πλασÝ απü τον Α. Κκþστη. Στην μοναδικÞ στιγμÞ που αδρÜνησε η Üμυνα μας μετÜ απü πλÜγια σÝντρα μÝσα στην περιοχÞ η Ομüνοια μεßωσε στο σκορ με σουτ μÝσα απü την περιοχÞ με τον Α. ΑνδρÝου. Η ομÜδα μας ως συνÞθως δεν τα βÜζει κÜτω μÝχρι το τελευταßο λεπτü και Ýτσι δýο λεπτÜ πριν την λÞξη του παιγνιδιοý ο Χ. ΠαπαθεοχÜρους με κοντινÞ σÝντρα μÝσα απü την μικρÞ περιοχÞ Ýδωσε Ýτοιμο γκολ, πÜρε- βÜλε και ο Α. Κκþστη με κεφÜλι Ýκανε το 3-1 μÝσα σε ξÝφρενους πανηγυρισμοýς.

Αξßζουν πολλÜ συγχαρητÞρια σε üλα τα παιδιÜ για την μÝχρι τþρα εντυπωσιακÞ πορεßα μας γιατß πρÜγματι το τελευταßο διÜστημα μÝσα σε Ýνα μÞνα μαζß με το αυριανü θα δþσουμε 8 παιχνßδια κÜτι πρωτüγνωρο για τις ηλικßες αυτÝς και üχι μüνο. Τþρα θα πÜρουμε κÜποιες ανÜσες και να ετοιμαστοýμε κατÜλληλα για το επüμενο δýσκολο εκτüς Ýδρας παιγνßδι μας το ερχüμενο ΣÜββατο με την City. 

Η σýνθεση της ομÜδα μας Þταν: Γ. Σþζου, Αιμßλιος Θεοδþρου, Α. Θεοδþρου, Δ. ΕυαγγÝλου, Μ. Χριστοφüρου, Α. Μακρυγιþργη, Β. Κουμßδης (Μ. ΚεκκουρÞς), Α. ΤσικκÜς (Γ. Ελευθερßου), Σ. ΤσαπαλÜς (Γ. ΠαναγÞ), Χ. ΠαπαθεοχÜρους (Η. ΠερπÝρης), Α. Κκþστη (Γ. ΝικολÜου)

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS