English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Συμβαίνει κάτι μαγικό στην ομάδα των U13

Συμβαίνει κάτι μαγικό στην ομάδα των U13

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί της Ομόνοιας Λευκωσίας με 3-1. Η νίκη αύτη είναι η εντέκατη σε δώδεκα αγώνες και συνεχίζει η ομάδα μας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ανόρθωση και έντεκα από την τρίτη Ομόνοια.

Στο παιγνίδι τώρα, στα πρώτα μισά του ημιχρόνου η Ομόνοια είχε φλύαρη υπεροχή, χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ. Σε αυτό συνέτεινε και η πολύ καλή ομαδική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας. Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέβηκε και σε μία γρήγορη αντεπίθεση και πάσα από το κέντρο που πήρε ο Χ. Παπαθεοχάρους, ο οποίος με εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με καλύτερη ψυχολογία και λιγότερο άγχος, πιέσαμε την αντίπαλο μας και δημιουργήσαμε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ ο αντίπαλος μας καμία κλασική ευκαιρία. Στο 56΄λεπτό ήρθε φυσιολογικά και το δεύτερο γκολ με ωραίο πλασέ από τον Α. Κκώστη. Στην μοναδική στιγμή που αδράνησε η άμυνα μας μετά από πλάγια σέντρα μέσα στην περιοχή η Ομόνοια μείωσε στο σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή με τον Α. Ανδρέου. Η ομάδα μας ως συνήθως δεν τα βάζει κάτω μέχρι το τελευταίο λεπτό και έτσι δύο λεπτά πριν την λήξη του παιγνιδιού ο Χ. Παπαθεοχάρους με κοντινή σέντρα μέσα από την μικρή περιοχή έδωσε έτοιμο γκολ, πάρε- βάλε και ο Α. Κκώστη με κεφάλι έκανε το 3-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μέχρι τώρα εντυπωσιακή πορεία μας γιατί πράγματι το τελευταίο διάστημα μέσα σε ένα μήνα μαζί με το αυριανό θα δώσουμε 8 παιχνίδια κάτι πρωτόγνωρο για τις ηλικίες αυτές και όχι μόνο. Τώρα θα πάρουμε κάποιες ανάσες και να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιγνίδι μας το ερχόμενο Σάββατο με την City. 

Η σύνθεση της ομάδα μας ήταν: Γ. Σώζου, Αιμίλιος Θεοδώρου, Α. Θεοδώρου, Δ. Ευαγγέλου, Μ. Χριστοφόρου, Α. Μακρυγιώργη, Β. Κουμίδης (Μ. Κεκκουρής), Α. Τσικκάς (Γ. Ελευθερίου), Σ. Τσαπαλάς (Γ. Παναγή), Χ. Παπαθεοχάρους (Η. Περπέρης), Α. Κκώστη (Γ. Νικολάου)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ