English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Πιεράκης Καστάνας για δυο χρόνια. Κάτοικος Λευκωσίας κάτοικος Λακατάμιας

Πιεράκης Καστάνας για δυο χρόνια. Κάτοικος Λευκωσίας κάτοικος Λακατάμιας

Σε μια ακόμα σπουδαία προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας εντάσσοντας στη δύναμή της ένα εξαίρετο ποδοσφαιριστή, τόσο σε αγωνιστική αξία όσο και σε ήθος. Επιλογή απόλυτης εμπιστοσύνης για τον προπονητή, η οποία δένει με ένα ηγέτη την αμυντική γραμμή. Ο Πιεράκης Καστάνας προέρχεται από συνεχόμενες γεμάτες χρονιές στην Β κατηγορία, είναι στην καλύτερη ηλικία των 25 ετών και έχει τη νοοτροπία που θέλουμε, όντας μέλος οικογένειας με μεγάλη αθλητική παράδοση και προερχόμενος από μια ομάδα με σωστές αξίες και βάσεις, όπως η Ομόνοια Αραδίππου. Είναι έτσι η ιδανική λύση για να καλυφθεί το κενό που αφήνει η αποχώρηση του αρχηγού Γιάννου Δημοσθένους. Η συνεργασία με τον αθλητή είναι 2 ετών και έρχεται και αυτή να προστεθεί στο πλάνο όλων των φετινών μεταγραφών, που έχουν παρόν αλλά και μέλλον στην ομάδα μας. Το Θ.Ο.Ι. είναι πολύ ικανοποιημένο από αυτή την εξέλιξη και όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα καλωσορίζουν τον Πιεράκη, σίγουροι ότι θα βοηθήσει σημαντικά να επιτευχθούν οι στόχοι .

Μέχρι τώρα η ομάδα μας έχει προσθέσει πέραν του Καστάνα, τους Χατζηπαντελίδη, Φοινήρη, Παναγιώτου, Σοφοκλέους, Καλλή και θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές της με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός ακόμα επιθετικού και ενός ακόμα αμυντικού χαφ. Πέραν των παραπάνω υπάρχει και η βάση από τα προηγούμενα χρόνια με τους Μάρη, Θεοφάνους, Αριστοδήμου, Καπαρτή, Κυριάκου, Ματθαίου, Ιωάννου Γ., Ιωάννου Μ., Αγγελίνα Δ., Ερωτοκρίτου, Παπασωφρονίου, Ντρενέα, ενώ η ομάδα περιμένει τον Μιχάλη Βαρβαρίτη να εφαρμόσει τις οδηγίες που του έχουν δοθεί και, από ότι φαίνεται ανταποκρίνεται, ώστε να υφίσταται η πρόταση που έχει και πιστεύουμε ότι θα αποδεχθεί . Με τις τρεις μεταγραφές που θα γίνουν συμπληρώνεται ο αριθμός των παικτών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία, η οποία για πρώτη φορά θα γίνει με μόνο 20 παίκτες και 3 τερματοφύλακες για να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους.

Παράλληλα θα γίνει κανονική προετοιμασία των παικτών της Κ21 για την Α΄ κατηγορία με εμπλουτισμένο ρόστερ, ήδη έχουν κλείσει τρεις μεταγραφές και για αυτή την ομάδα, νέο προπονητή και γυμναστή, ώστε το Θ.Ο.Ι. να παρουσιαστεί έτοιμο και ανταγωνιστικό.

Στόχος της ομάδας είναι να εντάξει στο δυναμικό της παιδιά που όχι θα συμπληρώσουν την 22άδα της Κ21 αλλά θα μπορέσουν γρήγορα να ανέβουν στην Α ομάδα και να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ της με αξιώσεις και σωστή νοοτροπία. Αποδείχθηκε ότι το μοντέλο να μην υπάρχει Κ21 προπονητικά και οι ταλαντούχοι να προπονούνται με την Α ομάδα απέτυχε πετυχαίνοντας. Πιο απλά ναι μεν έφερε καλά αποτελέσματα στην Κ21 με ανόδους και διακρίσεις, αλλά δεν βοήθησε στο να εξελιχθούν ομαλά οι αθλητές δημιουργώντας σε αυτούς προσδοκίες, που δεν ήταν έτοιμοι να υλοποιήσουν σε επίπεδο Α ομάδας, απαξιώνοντας παράλληλα την συμμετοχή τους στην Κ21. Τώρα θα πρέπει κάποιος να διακρίνεται σε ήθος νοοτροπία και αγωνιστικά σταθερά στην Κ21 και μετά να περνάει την πόρτα της Α ομάδας, δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο πριν, αφού έχουν αλλάξει δραματικά τα δεδομένα και οι απαιτήσεις και στην Κ21 και στην Β΄ κατηγορία. Να σημειωθεί ότι στην Κ21 γίνονται επιλογές καλών παικτών μόνο και κάτω από την έγκριση του προπονητή της Α ομάδας, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος τεχνικοτακτικά για αυτήν αφού ακόμα και η επιλογή προπονητή έγινε με αυτό το γνώμονα με απόφαση της Διοίκησης.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ